Šta je novo?

GeForce GTX 660 Thread

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da se javim da sam kupio gainward gtx660 gs od jednog clana sa ovog foruma, mogu reci da sam bas zadovoljan, rokao sam te neke testove u heavenu i 3dmarku, heaven je bio nekih 850 skor sve na max 1680 rezolucija, temperatura 70c max na auto fan, a u igricama nije prelazila 60c, jel su to dobre brojke?

Nije loše, mada bilo bi bolje kada bi stavio ventilatore na manual, meni su na 50% i temp u heavenu max 63c

pa da, ovde je fan najvise isao do 40% cinimi se, ali nema potrebe da ga stavljam na manual ako mi u igricama ne prelazi 60c, ko da cu da koristim heaven svaki dan 😀

Ja imam dva profila na afterburner-u, pa od zavisnosti šta radim nameštam brzinu ventilatora i klok 🙂

Moze i tako, ali ne planiram uopste ista da overklokujem, nisam neki fan toga, tako da necu nista dirati

Naravno, tvoj izbor.
Bome vreme je za spavanje, laku noć 😉

Hehe, laku noc, ja cu ovde postovati jos neke moje utiske tokom vremena, samo jos da napomenem da nije htela da mi izgura mafiu 2 preko 10fps, neki gremlin se provukao 😀

1130/1640 radi kao sat :d

*** ubo si lošiji primerak...

Pa nije to do njih, cela 660 serija nije nešto za klokovanje.

Danas sam pustio Heaven 4.0 i posle nekog vremena mi pise da je heaven stopped responding, kartica je MSI GTX 660 Twin Frozr III 2GB GDDR5 i nikad je nisam overklokovao od kako sam je kupio, niti sam imao problema dok sam se igrao, koj joj je? 🙁

MSI je poznat po problematicnom BIOSu kod ovih karti - karta verovatno bustuje previse, i nestabilna je sa novijim drajverima. Sto se tice ASUSa, tu je druga prica - oni su oprezniji po tom pitanju. Ali nijedna karta ne sme da puca na fabrickim klokovima, bila factory OC ili ne...

Danas sam pustio Heaven 4.0 i posle nekog vremena mi pise da je heaven stopped responding, kartica je MSI GTX 660 Twin Frozr III 2GB GDDR5 i nikad je nisam overklokovao od kako sam je kupio, niti sam imao problema dok sam se igrao, koj joj je? 🙁

probaj druge drajvere, drugi BIOS, ako ne - reklamacija 😛

Nazad
Vrh Dno