Šta je novo?

GeForce GTX 660 Thread

Da se javim da sam kupio gainward gtx660 gs od jednog clana sa ovog foruma, mogu reci da sam bas zadovoljan, rokao sam te neke testove u heavenu i 3dmarku, heaven je bio nekih 850 skor sve na max 1680 rezolucija, temperatura 70c max na auto fan, a u igricama nije prelazila 60c, jel su to dobre brojke?

Nije loše, mada bilo bi bolje kada bi stavio ventilatore na manual, meni su na 50% i temp u heavenu max 63c

pa da, ovde je fan najvise isao do 40% cinimi se, ali nema potrebe da ga stavljam na manual ako mi u igricama ne prelazi 60c, ko da cu da koristim heaven svaki dan :D

Ja imam dva profila na afterburner-u, pa od zavisnosti šta radim nameštam brzinu ventilatora i klok :)

Moze i tako, ali ne planiram uopste ista da overklokujem, nisam neki fan toga, tako da necu nista dirati

Naravno, tvoj izbor.
Bome vreme je za spavanje, laku noć ;)

Hehe, laku noc, ja cu ovde postovati jos neke moje utiske tokom vremena, samo jos da napomenem da nije htela da mi izgura mafiu 2 preko 10fps, neki gremlin se provukao :D

1130/1640 radi kao sat :d

*** ubo si lošiji primerak...

Pa nije to do njih, cela 660 serija nije nešto za klokovanje.

Danas sam pustio Heaven 4.0 i posle nekog vremena mi pise da je heaven stopped responding, kartica je MSI GTX 660 Twin Frozr III 2GB GDDR5 i nikad je nisam overklokovao od kako sam je kupio, niti sam imao problema dok sam se igrao, koj joj je? :(

MSI je poznat po problematicnom BIOSu kod ovih karti - karta verovatno bustuje previse, i nestabilna je sa novijim drajverima. Sto se tice ASUSa, tu je druga prica - oni su oprezniji po tom pitanju. Ali nijedna karta ne sme da puca na fabrickim klokovima, bila factory OC ili ne...

Danas sam pustio Heaven 4.0 i posle nekog vremena mi pise da je heaven stopped responding, kartica je MSI GTX 660 Twin Frozr III 2GB GDDR5 i nikad je nisam overklokovao od kako sam je kupio, niti sam imao problema dok sam se igrao, koj joj je? :(

probaj druge drajvere, drugi BIOS, ako ne - reklamacija :p

Vrh Dno