Meni daleko zgodnije da se zavalim u krevet i peglam.
Ok je ovo s videa, ima tu lepih efekata ali nedovoljno. A o onom dimu necu ni da pricam, kao grtalica kroz sneg da je prosla i ostao trag. Meni je to smesno. Kad urade kako treba nastavicemo pricu, necu da vas trujem vise![]()
Znam odlično sve prednosti igranja na konzoli ali fizika je definitivno prednost PC-a.
Efekti physxa moraju da budu kozmeticki a ne da funkcionisu u strukturnom dizajnu igre jer bi tako te igre jedino bile igrane sa nvidija kartama.![]()
Ti beše nemaš konzolu?![]()
E tu je pamet ljudi u nvidia najkraća. Da su pametniji investirali/kupili razvojni tim, kao što to rade Sony i M$ na konzolnom tržišti i poguraju svoju priču. Takva investicija bi im se itekako isplatila, a to bi im bila i najbolja reklama.
Kakav razvojni tim? Physx api poodavno radi na gomili naslova na konzolama, samo sto to nije ovaj gpu physx o kome ovde pricamo. A tek ce novije verzije da budu implementirane na konzolama nove generacije.![]()
Mislim na razvojni tim koji će raditi ne nvidia eksluzivnim igrama, što im recimo Physx omogućava, gde on ne bi služio isključivo kao šminka, već i sa značajnijim uticajem na gameplay, taman toliko da bi recimo sačuvali "eskluzivnost" naslova. I ne samo to, ja odavno pričam da pc hw proizvođači koji svoje proizvode fokusiraju kao igračke, da bi morali pogurati i sw koji će to pratiti. A ne da stoje sa strane što se toga tiče i gledaju šta će neki razvojni tim napraviti za hw koji su oni proizveli i da na isti način kao što Sony i M$ imaju svoje imove na konzolnom tržištu, oni imaju na PC tržištu. A ne da uvek usledi sušni period na PC-u kada izađe nova generacije konzola i kada svi mainstream izdavači se isfokusiraju na nju tokom početka novog konzolnog ciklusa.
BTW Physx api radi naravno da postoji u nekim naslovima na konzolama, ali to nivou koji CPU tera na nekom pristojnom nivou, što je daleko, daleko od physx o kome ovde pričamo![]()
To se nikada nece dogoditi osim ako NVidia ne plati razvojni tim da to uradi.
...takodje PD je interni Sonijev studio koji moze da bude finansiran na sto nacina i da radi sta hoce...
I meni stigla moja se nesto bas ne klokuje ali za sada se nemoze dizat napon pa sa novom verzijom afterburnera ce biti bolje...
moju sam terao na 1072/1137 GPU i 1677 za memoriju to je 100% stabilno u afterburneru to bude +39 za GPU i +350 za memoriju, na +50 prolazi 3d mark 2011 li ne i Uniengine bench
Zeljko koju si ti uzeo karticu jesi li MSI TFIII?
Probao Crysis 2, Darksiders II, Battlefield 3 i sve tri igrice mi seckaju, ne znam sta se desava, na 7850 su radile sasvim normalno?
Svez sistem, najnoviji drajveri, sve je lepo instalirano
EDIT:
Reinstalirao drajvere, sad sve radi ok. Izgleda da mi Msi Afterburner pravi problem, cim sam ga instalirao i povecao malo klokove odmah su pocele da seckaju igre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari