Meni daleko zgodnije da se zavalim u krevet i peglam.
Ok je ovo s videa, ima tu lepih efekata ali nedovoljno. A o onom dimu necu ni da pricam, kao grtalica kroz sneg da je prosla i ostao trag. Meni je to smesno. Kad urade kako treba nastavicemo pricu, necu da vas trujem vise
Znam odlično sve prednosti igranja na konzoli ali fizika je definitivno prednost PC-a.
Efekti physxa moraju da budu kozmeticki a ne da funkcionisu u strukturnom dizajnu igre jer bi tako te igre jedino bile igrane sa nvidija kartama.
Ti beše nemaš konzolu?
E tu je pamet ljudi u nvidia najkraća. Da su pametniji investirali/kupili razvojni tim, kao što to rade Sony i M$ na konzolnom tržišti i poguraju svoju priču. Takva investicija bi im se itekako isplatila, a to bi im bila i najbolja reklama.
Kakav razvojni tim? Physx api poodavno radi na gomili naslova na konzolama, samo sto to nije ovaj gpu physx o kome ovde pricamo. A tek ce novije verzije da budu implementirane na konzolama nove generacije.
Mislim na razvojni tim koji će raditi ne nvidia eksluzivnim igrama, što im recimo Physx omogućava, gde on ne bi služio isključivo kao šminka, već i sa značajnijim uticajem na gameplay, taman toliko da bi recimo sačuvali "eskluzivnost" naslova. I ne samo to, ja odavno pričam da pc hw proizvođači koji svoje proizvode fokusiraju kao igračke, da bi morali pogurati i sw koji će to pratiti. A ne da stoje sa strane što se toga tiče i gledaju šta će neki razvojni tim napraviti za hw koji su oni proizveli i da na isti način kao što Sony i M$ imaju svoje imove na konzolnom tržištu, oni imaju na PC tržištu. A ne da uvek usledi sušni period na PC-u kada izađe nova generacije konzola i kada svi mainstream izdavači se isfokusiraju na nju tokom početka novog konzolnog ciklusa.
BTW Physx api radi naravno da postoji u nekim naslovima na konzolama, ali to nivou koji CPU tera na nekom pristojnom nivou, što je daleko, daleko od physx o kome ovde pričamo
To se nikada nece dogoditi osim ako NVidia ne plati razvojni tim da to uradi.
...takodje PD je interni Sonijev studio koji moze da bude finansiran na sto nacina i da radi sta hoce...
I meni stigla moja se nesto bas ne klokuje ali za sada se nemoze dizat napon pa sa novom verzijom afterburnera ce biti bolje...
moju sam terao na 1072/1137 GPU i 1677 za memoriju to je 100% stabilno u afterburneru to bude +39 za GPU i +350 za memoriju, na +50 prolazi 3d mark 2011 li ne i Uniengine bench
Zeljko koju si ti uzeo karticu jesi li MSI TFIII?
Probao Crysis 2, Darksiders II, Battlefield 3 i sve tri igrice mi seckaju, ne znam sta se desava, na 7850 su radile sasvim normalno?
Svez sistem, najnoviji drajveri, sve je lepo instalirano
EDIT:
Reinstalirao drajvere, sad sve radi ok. Izgleda da mi Msi Afterburner pravi problem, cim sam ga instalirao i povecao malo klokove odmah su pocele da seckaju igre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari