magny_cours
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.06.2010
- Poena
- 200
Pa zar ne vidis koliko si druze nerealan.Ti bukvalno svim silama hoces coveku da izbijes pare samo da bi presao na AMD!
Drugo da li ti shvatas o cemu se ovde prica i kako se porede arhitekture?Pa naravno da ce klok za klok i Yorkfield je bolji i brzi od Deneb-a!
Pa cak i taj Q9550 na 2.8 Ghz da mu radi bolje od Phenom-a na 3.2 Ghz stim sto potvrdjujem da su ti klokovi i kod jednih i kod drugih niski da bi se iz karte izvukao potencijal!
Javice se usko grlo svakako!I opet ponovicu kada kazes i pominjes arhuitekture zna se kako se porede..Najbolje nasviraj AMD na 4.5 Ghz pa uporedi sa Intelom na 2.5 Ghz samo da bi Intel bio sporiji.
A taj tvoj Phenomcic i da ide na 4.3 Ghz a koliko sam ispratio retki su primerci OC potencijal mu je stvarno za respekt.700 Mhz,Bruka.Intel ide na 4.3 Ghz i to skoro svakiu proseku od 1000 do 1300 Mhz..
Bolji primerci idu na 4.4-4.5 Ghz.Sve ima lepo dokumentovano
Ako bas hoces mogu da ti kacim i testove i poredjenja sve sa xtremesystems-a pa ces da vidis da si ispao smesan samo zato sto si previse vatreni navijac
A takodje u raspravu mogu da povucem ljude koji imaju i jedno i drugo pa da ti pokazem koliko zapravo nemas argumenata da vodis ovu raspravu.
Generalno nemam nista od toga niti zelim.
AMD je bolji i svi srecni..Ko razume shvatice.Toliko od mene.Pozdrav.
Meni zapravo nije smesno vec tuzno..
Ja u klin ti u plocu. Ajde da se vratimo na temu: tvoja je tvrdnja da AMD quad sustinski inferioran u odnosu na Yorkfiled, do te mere da jedan ne moze a jedan moze da isprati Fermi. Za takvu tvrdnju ti treba dokaz, jedan i drugi lepo u masinu, sa 570 kartom pa da vidimo. Ja tvrdim da ako tu 570ku ne moze da isprati Phenom X4 nece ni Yorkfield, ako moze York, moci ce i Phenom, i da ce razlike u svakom slucaju biti minorne. Ti vestacki nastojis da napravis razliku tamo gde je nema, ajde da si uporedio i7ice i sandije, niko ti ne bi odgovarao ali za preterivanje sa yorkfieldom nemam reci. Jel tebi, da te pitam, i netburst arhitektura superiornija u odnosu na Denebe i Thubane? Bio je lik na ovom forumu koji je i tako nesto izjavio.
I gde sam to coveku preporucivao da kupuje AMD??? Lepo sam rekao u proslom postu da posto ima tu plocu uzme neki 9550(ako se moze naci po oglasima).