Mislim da je ovo kljucno, ovaj tvoj prelaz je zestok, e8400,500,600 su zveri u odnosu na ovaj procesor, sve jace od 4870 je overkill ! o tome ti i pricam, nema veze sto si ga ti nekako drzao na 4+ghz, a vidjao sam neke clanove ovog foruma sa e8400 i gtx 560,570.
Dakle, pricas na osnovu tvog slucaja, i kao sad je odmah to pravilo za sve.
Ja mislim da je odnos e3300 na 4Ghz i gtx 460 = e8400 4Ghz i 5970.
Dakle, ovo bi bio bas overkill, a to sto je par igara neoptimizovano, ili sto 2-3 traze jaci proc za fiziku.. :trust: Metro 2033 sam igrao na high na 1680 bez fizike, mafia 2 isto sve haj sa AA i mogao sam medium fiziku, gta koji je kao prva igra koja trazi 4 jezgra i neoptimizovan je pa je radio bez ogranicenja, tj jedino 512mb v rama za 100 detalje grada.. jaka stvar.
Sustina je da necu da dajem kes za novu konf jos 1,5god a da se obezbedim za max podesavanja na 1680.. kazem ti, za ostalo je e8400 zver, sve momentalno otvara a ako mi verujes igrao sam warhead maxed out, i skenirao komp sa eset ss i sunbelt sounter spy i slusao muziku preko winampa ! seckalo je naravno, ipak je ovo c2d ali je bila izvodljiva operacija ,) ,) e sad ko to radi u praksi ? ove igre sa raspalih kozola sto dolaze ? ne prijatelju.. nemam nista protiv kupovine i serija, amd x4, x6 itd ali ja kes hocu da ulozim u neke druge stvari, dslr pre svega i neka putovanja, ebe mi se za par fps vise ako imam i/x6 cpu. :smoke:
A opet da ostavim ovi graficku opet ce solidno raditi ali 100-160 za upgrade [plusa prodaja postojece] i nije mnogo za 1,5 god, a sve ce leteti na max rzoluciji.
Ako gresim u vezi gtx560 i svega ovog sto sam napisao, neka me neko kompetentniji ispravi