Šta je novo?

GeForce GTX 460 thread

Cestitam i BLAGO tebi! Imas dream masinu! :smoke:

PORED ASUSA VREDI RAZMOTRITI I MSI KAO I LEADTEK (posebno OC verziju).

MSI ima odlican kvalitet. Moja preporuka. Ko ima malo manje novca i ne moze da izdvoji za 1GB verzije, neka pazari MSI GTX 460 768MB. Karta prosto razbija i ocigledno vazi ono sa kutije: Performance is up 30%, kada jezgro stabilno radi na 900 Mhz.

Karta prosto razbija i ocigledno vazi ono sa kutije: Performance is up 30%, kada jezgro stabilno radi na 900 Mhz.

Da nije malo mnogo 900MHz za svaki dan, bez obzira što Cyclon ima odlično hlađenje!? Mislim da trenutno realno nema potrebe ići preko 800MHz.

Da nije malo mnogo 900MHz za svaki dan, bez obzira što Cyclon ima odlično hlađenje!? Mislim da trenutno realno nema potrebe ići preko 800MHz.

Nije moja sa stock kulerom ide bez problema na 900Mhz, verujem da je cyclon jos hladniji tako da...

Dobio sm Palit model u nekoj zameni za telefon. Kartica je dosta toplija od 5850 :( Da ne bih čitao celu temu, zanima me da li je ovo samo do palita, ili se i kartice drugih proizvožača greju? Znam da se generalno 460 greje, nisam noob, samo me je strah da ne svisne. Na def u AB-u se diže do 85C!

Samo Palit / Gainward i to ako je obična ili Sonic verzija odgovor je da, za Sonic Platinum, odgovor je ne, ne greju se mnogo.
Opet, ni tih 85C u Afterburneru ta kartica nikada neće videti u normalnom radu.

Tnx Pixell, izlgleda da će na doboš samo da provrtim jš par partija l4d2 na gareni ;)

Ja sam mislio da je 460 hladna koja god da je verzija....

Inace 85c nije nista, nema teorije da nesto bude karti, pa nece ceo dan raditi na toj temperaturi....

Ne greju se GTX460 ništa posebno nego obična verzija Palit-a ima užasno siromašan cooler (za razliku od Platinum koji ima heat-pipe rešenje) pa se stiče utisak da je kartica vrela.

Sa druge strane, ti Palit modeli su dušu dali za aftermarket coolere jer imaju raspored rupa za montažu cooler-a u obliku kvadrata baš kao stari G92/G94 ili RV770/870 modeli ;)

A kolika je tri slota zauzima :S:

Jel probao neko da namontira arctic cooling accelero s1 rev2 na asus gtx 460 directcu 1gb?

sta mislite o zotac 460gtx sa 768 za 139e? vredi ta firma nesto? mozda je ipak bolje uzeti zotac 460gtx od 1gb za 176e...odakle je ta firma?

http://www.zotacusa.com/about-us

ZOTAC International is one of the largest producers of NVIDIA VGA and motherboard solutions worldwide.

sve je recheno.

:wave:

ps:gde imash za te pare model od 1gb ? U Madjarskoj ? I da.. koju od 1gb posto Zotac ima barem 6 kartica i sve su razlichite : ) Evo ti na linku baci pogled pa mozhesh da podelish to sa nama. Uz svaku graficku kartu se dobija original igra Prince Of Persia shto je sasvim okej za te pare.. Ona sama koshta barem 20-30e...

Poslednja izmena:
onda jos samo da odlucim da li ovu za 139e ili ovu za 176e

http://www.zotacusa.com/about-us

ZOTAC International is one of the largest producers of NVIDIA VGA and motherboard solutions worldwide.

sve je recheno.

:wave:

ps:gde imash za te pare model od 1gb ? U Madjarskoj ? I da.. koju od 1gb posto Zotac ima barem 6 kartica i sve su razlichite : ) Evo ti na linku baci pogled pa mozhesh da podelish to sa nama. Uz svaku graficku kartu se dobija original igra Prince Of Persia shto je sasvim okej za te pare.. Ona sama koshta barem 20-30e...

da u Madjarskoj i sad cu da ti nadjem koji je model
nece link do te kartice al je ovo model ZOTAC GeForce GTX 460 Synergy ZT-40401-10P ova je od 768
dok je ova ZOTAC ZT-40402-10P GTX460 1GB

Poslednja izmena od urednika:
pa da li vredi 35e vise 10-15% brza karta ali kasnije ce igre da traze 1GB
hm kad je vec tako povoljno uzi ti tu od 1GB i to jedno 10 komada pa ovde prodaj za 190e i jos malo otplatices svoju grafu ;)

oki,planiras da je kupis?

ne bi se bakcao sa oglasima jer je tesko prodati nekom bez garancije koja postoji ali nije bas zgodno sve to slati za SU i posle nositi preko

Poslednja izmena:
Jedno pitanje, imam msi gtx 460 768MB i neke mi igre prijavljuju da imam malo GPU rama za zeljeni nivo detalja.

Da li bi sa jos jednom gtx 460 768MB u SLI modu dobio duplo rama i ne bi dobijao upozorenje u igrama ili moram da imam bar jednu karticu sa 1024MB ili vise rama, tj da li se ram u SLI modu sabira ili ne?

Nazad
Vrh Dno