Ja momci stvarno nisam niciji fan ali stvarno ga preteraste citam i ATI i NV postove jer hocu da znam kad god me neko pita sta je bolje odnosno isplativije da mu kazem pravu istinu, pogotovu sto sam u takvoj firmi od koje ljudi ocekuju potpunu objektivnost, ja nevidim ko koga ovde izuva, da ne kazem cije noge vise smrde. Ovaj test overclock club sajta je uvek bio nepregledan da ne kazem da daltonisti tu nema sta da vide. Zakljucak na kraju po meni sve govori, ostalo je samo da vidimo koliko ce da nas deru ove nase derikoze dileri sve ostalo je na nivou licnog afiniteta. Neko voli Crvenu zvezdu a neko Zelene zmajceke. Jedino sto moze biti neki + je sto sa 460 dobijete i Cudu i Fiziku kome to treba, da vise trosi trosi jer su NV napravili veliki cip pa se sad cupaju. Voleo bih i da se konacno postavi neki standard za testiranje po meni je 1920x1080 referentna rezolucija jer to ima najvise ljudi jer su monitori sa tom rez. naj u odnosu na cenu za 1920x 1200 vec treba dosta para, 2560x1600 i 1280x1024 besmisleno, 1680x 1050 za narodne mase.I jos nesto za dobar test uvek treba i min. FPS jer je i to vrlo bitno s tim da tu moze biti podbacivanja jer moze da vam stucne sistem zbog HD pa za pravi test vam treba malo vise vremena.Sta vam vredi 130 frejmova ako vam na pojedinim mestima pada ispod 20.
Poslednja izmena: