A zar bas "mora" sa 2x1080 na 2x1080Ti ?
Milsim ima li zaista ikakve potrebe za tim?
Usteda struje i energije, ekologija brale... :dEvo da pitam i tebe isto ...imas otkljucan procesor (6600k)i ASUS Maximus VIII HERO i sve drzis na default vrednostima ...koja je poenta ? 🙂
Evo mogu cak da se opozovem na coveka koji je duze od mene u kontinuitetu koristio SLI, prezadovoljan.
Bas smo skoro pricali ja i on o tome. Ako *******i cita nek kaze koju.
Evo ja opet ponavljam. Ni u jednoj igri nisam imao problema. To radi savrseno i smooth 😉
Mozda postoje neke igre gde je slaba optimizacija ili ne podrzavaju SLI profile ali ja nisam naisao.
Evo da, setih se, Batman je zezao sa SLI-em ali to je problem do same igre i postoji nacin da se ispegla ali Batman je sam po sebi raspad, pogotovu kada su
portovi.
Da ne bude da nisam naveo primer i ako nije adevkatan.
Dovoljno mi je da probam 10-15 igara i da imam predstavu o cemu je rec.
I nije tu problem SLI tehnologije, vec to zavisi od raznih faktora, gore sam vec napomenuo.
Evo mogu cak da se opozovem na coveka koji je duze od mene u kontinuitetu koristio SLI, prezadovoljan.
Bas smo skoro pricali ja i on o tome. Ako *******i cita nek kaze koju.
Bottom line. Ne postoji tehnologija koja je savrsena. SLI je nesto najblize ultimativnom gaming-u.
mnoge igre ne podrzavaju SLI ili rade katastrofalno sa istim... pogledaj nvidia profile za SLI, bar 25% SLI profila u nv drajverima sluzi da disabluje SLI u odredjenim naslovima ako je SLI prisutan u masini... tako da, yeah, right... ultimativni gaming 😀
na kraju igrica postoji ne zna im se broj, ako si ti odigrao 10-15 igara i nisi naisao na issue ne znaci da ga nema ili da svi igramo 10-15 igara, jos manje istih 10-15... AAA naslovi ce uglavnom raditi sa SLI pristojno ali isto tako na prste mozes da nabrojis gde je taj boost zaista 2x (a pare su uvek 2x 😉 )... SLI jedino ima smisla ako zalazis u vode gde ti flagship trenutne generacije nece doneti performanse koje ti trebaju pa je logicno da ides na SLI jer drugo resenje ne postoji... ovo su i proizvodjaci uvideli pa SLI i nemas ispod 1070 jer ako hoces 1060 SLI jednostavno kupi 1080 ili Ti...
Nisam jos. Samo pl do kraja i napon. Zato zec-a kida 🙂 Treba da detaljnije protresem sve i Asus i Zotac. Nemam sada vremena, mozda za vikend 😉
kolko zec ? 😛
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari