rAMA
Čuven
- Učlanjen(a)
- 11.02.2007
- Poena
- 825
Ako Britanci izglasaju napuštanje EU, cena, barem ona izražena u evrima, biće i jača od trenutne. [emoji14]Ma ovo ce ici na ~750€ za mjesec-dva i to je to.
Poslednja izmena:
Ako Britanci izglasaju napuštanje EU, cena, barem ona izražena u evrima, biće i jača od trenutne. [emoji14]Ma ovo ce ici na ~750€ za mjesec-dva i to je to.
Ma ovo ce ici na ~750€ za mjesec-dva i to je to.
Bajo ti se zalis na HD i FHD, a jel si ti cuo za SDD? :d
Grafika u dumu izgleda tako oskudno i klinacki, da me cudi sto nema 200 frejmova u 4k rez. A tek pomisao da je igra teska 50gb me tera na smeh. Odgovorite mi na pitanje, jel su oklopi kod tih malo boljih modela plastikaneri ili marinija?
[YOUTUBE]22ePLtROm6I[/YOUTUBE]
Gledam, bilo je vec danas nekih KFA modela za 669 evra. Za nekoliko nedelja kad se pokupuje prvi talas karti i na trziste udje veci broj karti, situacija ce se normalizovati i bice dosta modela za oko 650 evra.
Bice da sam bio u pravu za GDDR5X i da ga nema dovoljno![]()
OEM interesovanje za ove kartice ne postoji (ali ni najmanje). Doduse, mozda si mislio na AiB![]()
Ma cene ko cene, nadam se da neka asus 1070gtx biti do 60000 RSD, prodam svoju za 30000RSD dodam jos toliko i cao cao, a tu su i madjari treba malo sacekati, zasto smo nestrpljivi
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari