Ma nema sanseEvo sta kaze sveukupan rezultat kroz 15 igara. Preko 35% je brza GTX 1080 od GTX 980 Ti, trku je izgubio i GTX 980 SLI[/IMG]
Ja uzimam zotaka...........................................................al kad dobijem na lootou,,,,,(ne igram loto)![]()
Ja uzimam zotaka...........................................................al kad dobijem na lootou,,,,,(ne igram loto)
Bolje da se bacim na 980-ti ,reviewsrb evo nudim 300 jurapa da je nacepim da prestignem ove 80-tke
![]()
Nije on nigde rekao da ces da ih prestignes.
Rekao je da ces da im budes blizu, jos i ako je nadjes za 300e![]()
Ne vredi, majke mi. :S:
Nisam hteo da pisem i hteo sam, da malo iskuliram temu, vec je receno sve i svako je objasnio sta je imao, i sad gledam, i na ovoj temi i 1070 temi, stalno neke prozivke, postao sam medijska licnost, mogu da delim i autograme...
ASUS 1080, boost klok 2025mhz, ( to je onaj overklok mod koji poseduje ova karica), 3d Mark Firestrike Extreme gpu score 11.062.
980Ti klok oko 1.550 - 8.200mhz, gpu score 10. 430
Pogledajte prilog 201311
Razlika je oko 6%.
Ne znam koliki je overklok potencijal ove kartice, ali, da moze da ide i na nekih 2.200mhz, koliko moze da bidne jaca, oko 15%. I sad, kad racionalno i logicno razmislis,:eyebrows: pa bre, nadjes neku polovnu 980Ti za oko 350E i ustedis preko 400E, a imas nesto manje perfomanse, i lepo potrosis ovih 400E na letnja zadovoljstva....:guitar: :bottle: :,,:
Pa, nista,
onda je razlika 17,4769 %i opet ti ostane 400E i , moja ide na toliko, oces da se dogovorimo za cenu, ko je bio dobar sa mnom na forum, ima popust...:d
Vidi se da ti nista nisi razumeo coveka, pa zato ovako i pises.
Za razliku od tebe, ja poredim cenu/performanse karte, i totalno me ne zanima da li je referentna ili ne.
Isto to i reviewsrb pokusava od pocetka teme da objasni, ali kad neko ne razume, dzabe sve![]()
Nadam se da zbog ~10% boljih performansi u igrama, GTX1070 u odnosu na GTX980Ti, nece zatrovati i onu tamo temu o GTX1070. Samo se nadam...
Svasta,
odakle ti pravo da pricas tako nesto, katastrofa,....:wall:...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari