Šta je novo?

GeForce GTX 1080 Thread

Pa kad udjes u igru tu ce ti prebaciti i pisati 3.0x16 sve je to ok tako treba da radi.

Nece, probao sam i Render preko GPU-Z i tu bi vec trebao prebaciti na 3.0, kad je GPU na 99% usage-a

Da obratio sam paznju na ovo zaokruzeno e ne znam povlacim napisano ;) cackaj po ploci i probaj drugu verziju gpuz-a

Morao sam u BIOSu manuelno namjestiti na Gen3...

IMG_2881.jpg

P.S.

Ako bi neko bio ljubazan pa da proba GTA V Online sa GTX1080 i javi utiske bio bih zahvalan :)

Poslednja izmena:
Vratio sam BIOS postavke na stock jer sam u par navrata imao BSOD u GTA V, mislim da mi je OC ipak nestabilan pa cu sad vidjeti kako ce se ponasati ali ono sto sam primjetio je sledece:
Ne mora da znaci ali velika je verovatnoca ako nisi pretestirao stabilnost sistem, a cenim da nisi cim si ovo napisao...

Testirao sam ga koliko sam mogao da ga testiram za cetiri godine, nisam imao problema, [email protected]
Sve u svemu ne moze to tako ;)

Nisam jos siguran da je od CPU OC-a ali vrlo vjerovatno da jeste jer termalnu pastu nisam promjenio skoro 4 godine :) Idle temp. 44C :d

Djubre sam, znam

Imao bi poprilican gubitak performansi da stvarno radi u PCI-E 1.1 modu, tako da ne verujem da je to. Pre je nesto softverski.

I meni stoji u biosu Gen3, al dok nisam odradio onaj patch nije se promenilo u gpuz

Sad je sve ok, pokazuje kako i treba, bude li brljavio opet vidjecu sa tim patchom ali ne znam da li je to za Ivy Bridge...

Uglavnom, prilican stuttering imam u GTA V Online, koji god server da stavim. Ova karta je kao stvorena za ultra x4MSAA za 1080p :D Sve preko se osjeti znatan gubitak performansi, ali sam siguran da kod mene dosta faktora trenutno igra ulogu... Sto drajveri, sto CPU, sto RAM.... Ali opet bi morao osjetiti bar neko poboljsanje u odnosu na GTX980 ali nazalost to za sada nije slucaj, cak i gore radi :)

Dosta ljudi prijavljuje da GTA V brljavi sa 1070/1080 kartama, da ne donose nikakav boost, tako da je najverovatnije problem do drajvera.

Pa generalno GTX 1080 i nije za 1080p. Podbacuje malo sa rezultatima. DSR je simpatican u nekim igrama, lepo sljaka.

Gtx 1080 skoro idealna za 1440p.
DSR koristim na ovom TV od prvog drajvera koji je to omogucio i zaista u nekim naslovima sljaka super. Mislim da bi se videli pravi efekti ovog skaliranja, treba da se ima display od minimalno 32-incha.

Ja preko DSRa neke starije naslove "vozim" u 4K, prava stvar nema sta.

Sent from my E2303 using Tapatalk

Gigabyte GTX1080 G1 za 660e na KP, ali samo kod jednog prodavca. Odlična cena pod uslovom da nije greška. :)

Nije greska, pitao sam dali moze jos cena dole ali kaze covek da je 660 zadnja. Takodje je naglasio da narucujem odmah posto misli da ce to uvece sve otici, to je bilo juce.

^
Supere i opet 2100mhz maksimum kao i sve ostale :p

^
Sto kazu, "djabe ste krecili".....sa ti evga 'pingvini'.....:beat:

Poslednja izmena:
^
Supere i opet 2100mhz maksimum kao i sve ostale :p

Ne bih rekao :p

Zavisi od primerka ali sigurno ima nekog znacaja 14+3 faza dodatni power limit a za voltazu nisam jos siguran da li na Classy moze da se cacka malo vise.

@Kenzo
Dzabe kad mi se ne uklapa u semu :p A i verujem da je nerealno skuplja u Evropi nego u US.

Poslednja izmena:
Aj kad budes probao neku od tih "boljih" ti nam onda napisi sta si primetio kao razliku u krajnjim rezultatima :p Ovde je ogranicavajuci faktor napon od 1.093 maksimum, a ova karta mozda moze mada sumnjam da drzi stabilno tih 1.093 bez oscilacija sto znaci i stabilniji bost klok tipa ako oscilira izmedju 2000 i 2100 da bude izmedju 2080 i 2100, ali tih 100mhz na 2000 mhz nisu nista to je razlika od 1~2% u performansama. Moze to uz malo cackanja da se postigne i sa ovom g1 ali kao sto rekoh u temi gde sam testirao ovu kartu nema razlike i nije vredno cimanja, tako da nemoj da se lozite bezveze :p Lepo to izgleda i kome se svidja karta to moze da bude jedini argument zasto bi je kupio a nikako perormnse koje postize...

To sto ima nekog znacaja tipa +1% u performasam znaci da nema znacaja :p Bolje filtriranje napona isto kao i kod maticnih ima smisla u ekstremnim uslovima pod LN2 ovako za svaki dana sa nekom levom plocom imaces na 4500mhz 100mhz manje nego sa neko ASUS rog i slicnim modelima, dok na papiru i teretski sve to lepo zvuci i stice se utisak da je to nesto mnogo bolje al racuna se samo ono sto moze da se postigne tim unapredjenima a ne teorija i specifikacije ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno