^
Pretestiraj sistem uz pracenje temperature i performansi procesora pre i posle testa stabilnosti, prime95 4h za igracku masinu sasvim dovoljan pokazatelj stabilnosti... Ovo ti kazem ako nisi tako radi. Ne znam da li znas ali moze sve da ti radi i da ne znas da je neko jezgro trotluje zato sto je sistem sustinski nestabilan. Memorija isto tako moze da radi, vidis neki klok 2400mhz za DD3 nista ne puca milina a u stvari performanse na novou ddr1 800mhz. Koristi AIDA64 da izmeris perforamanse memorije i procesora pre overkloka, posle overkloka, i posle testa stabilnosti...
Ne mozes ti bez G1 koliko vidimNadam se da stize u ponedeljak jedna 1080 G1 za 710e![]()
Eto vidis kako onih pola pina nema nikakave vezeGledao sam rezultate ljudi sa mnogo jacim konf. i graphics score im je oko 20 000 dok je physics tri puta visi naravno... Jos ce ova moja proci sito i reseto u danima koji dolaze to je sigurno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari