Sve idu preko 2000 Mhz ne oko. Sad da li je to 2050, ili 2080 ili 2100 zavisi od primerka. Imas gore video, oko 2.1 Ghz bez dizanja napona.
Za sada jedini tool koji ima regulaciju napona je eVGA Precision a i on je beta, MSI Afterburner ne podrzava i svi koji su testirali sa njim kartu napon nisu mogli da povecaju.
Vecina rezultata na netu je postignuto bez podizanja napona a imas FE primeraka koji su isli 2.1 Ghz stabilno.
Nije mi samo jasno kako je na guru3d prikazano da se napon ipak povecava. Ili je neki bug ili je zaista radilo. Ne znam. Uglavnom zvanicno obavestenje je da jos uvek nema podrsku.
Mozda je u medjuvremenu izasao neki novi, nisam ispratio.
1080 Ti ko zna kada ces docekati a o ceni i ne razmisljaj. Ako je referentna GTX 1080 800 evra onda zamisli koliko ce biti GTX 1080 Ti i da li ti se isplati da je cekas?
Posto su u opticaju dva cipa, GP100 i GP102 ( za koji sam prorekao da ce se pojaviti

) mogucnosti su velike. GP102 ce biti definitivno gejming cip dok GP100 ostaje za profi namene mada
Envdija moze da ga iskoristi kao Titan pa da prodaje istu pricu gejming/pro karta ako ne skrese DP.
Ma mozemo da teoretisemo do sutra, jedino ce vreme pokazati, naravno i AMD sta ce ponuditi mada za sada veoma kilavo.