Pretpostavljam da si mislio:Danas su 99% sve Micron idu duplo slabije od Samsunga, jedino neko da ti proda svoju koju je kupio pre mesec dana
Micron 2200
Sasmung 2450-2500
Pozdrav ljudi,
Zanima me razlika kod ova dva modela: https://www.asus.com/us/Graphics-Cards/ROG-STRIX-GTX1070-8G-GAMING/specifications/ i https://www.asus.com/us/Graphics-Cards/ROG-STRIX-GTX1070-O8G-GAMING/specifications/
Razlika u klokovima je:
OC Mode - GPU Boost Clock : 1721 MHz , GPU Base Clock : 1531 MHz
Gaming Mode (Default) - GPU Boost Clock : 1683 MHz , GPU Base Clock : 1506 MHz,
naspram,
OC Mode - GPU Boost Clock : 1860 MHz , GPU Base Clock : 1657 MHz
Gaming Mode (Default) - GPU Boost Clock : 1835 MHz , GPU Base Clock : 1632 MHz.
Presecno je razlika oko 130Mhz. Zanima me koliko ce to prosecno npr. doneti FPS pri 1080p gamingu. Da li vredi razlike od 30-ak evra?
Hvala puno![]()
...ali mi non stop kroz glavu prolazi pitanje, sta ako padne?
Ja se razmisljam da uzmem strix1070 od nekog Madjara, ali mi non stop kroz glavu prolazi pitanje, sta ako padne? Dodavanjem 50e nasim distributerima se otvaraju razne pogodnosti u vidu zamena, povracaja novca, svidja mi se ne svidja mi se itd, bukvalno gospodarite sa ulozenim novcem 36 meseci i uvek mozete da budete nezadovoljni... Uh sta da radim![]()
Da... Treba imati sve u vidu kao sto kazete. Da li mozda neko zna u slucaju kvara kartice, da li se dobija novih 36 meseci garancije na zamenu? Naravno ovo pitanje se odnosi na kupovinu od Madjara.
Da, ja sam zamenio karticu i dobio sam novu garanciju od 36 meseci.
He, he,...pa, nije 1080 u pitanju, ,) pise da je 980Ti Hybrid...
Trebalo je, bila je prica, da ce da uvaze reklamaciju za dan kada sam kupio 980TI G1, ( 660E), ali, su ipak prihvatili cenu na danasnji dan, sto je oko 500E, tako da, tako stoje stvari kod Madjara i kod ove situacije.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari