Šta je novo?

GeForce GTX 1070 (Ti) Thread

radi perfektno boostuje na 1911 mhz i 65c

Super, na default-u boostuje na 1911Mhz, temperature oko 60 C.
Nema tu sta mnogo da se bira, ni ostale kvalitetnije nereferentne nece mnogo da se razlikuju od ove. Jedino da cena padne ispod 450 evra i bice dobra kupovina.

ma sve je to slicno, samo da ima bolje hladjenje dva venta i to je to :D

Hvala svima na odgovorima.
Pitao sam cisto zbog vise memorije i da sam miran narednih godina.

d657d3260eead0228bf16f82ca2be9fc.jpg
61e7e24f185a979fccbb6d704acf8992.jpg

Sent fra min SM-G928F via Tapatalk

Predivno, emotivno, cestitke stavi neke rezultate sa tim svojim AMD-om, Unigue Heaven benchmark, javi utiske :D

stavi samo na heaven 8xaa pa testiraj za moju dusu :D

Super Skor Cpu uopste nije los lepo izvlaci :D

Držim ga na 4.7 GHz uz memoriju na 2.133 GHz

Sent fra min SM-G928F via Tapatalk

Sve Najbolje u daljem koriscenju, a mi koji smo na integrusi i dalje, patimo i uzivamo u ovim predivnim ciframa, a bome i predelima crveno crnim...:D

Nemoj mi ovo raditi, emotivan sam previse :D:D:D

Gigabayte G1 1070gtx 550 Evra, znaci ispod 500 nece ovo dugo, dugooo :D

Ne znam na osnovu cega ste ocekivali da moze manje da kosta nego 980ti ? Cene u nemackoj za 980ti i 1070 gotovo da su iste 450e pa navise, sto je i logicno posto su karte tu negde po performansama stim da je 980ti malo brza kada se kloknu na makismum 2100mhz vs 1550mhz...

@Borat
Ne znam sta si se uspalio za 1070 kada mozes za manje od 400e kod nas da pazaris 980ti sa garancijom...

nazalost uzeti 980ti ispod 400 evra je cista sreca, jer tako nesto cim se pojavi u roku sat dva verovatno je prodato.

Ne znam na osnovu cega ste ocekivali da moze manje da kosta nego 980ti ? Cene u nemackoj za 980ti i 1070 gotovo da su iste 450e pa navise, sto je i logicno posto su karte tu negde po performansama stim da je 980ti malo brza kada se kloknu na makismum 2100mhz vs 1550mhz...

@Borat
Ne znam sta si se uspalio za 1070 kada mozes za manje od 400e kod nas da pazaris 980ti sa garancijom...
Na osnovu toga sto su to dve razlicite generacije i dve razlicite klase grafickih.

Na osnovu toga sto su to dve razlicite generacije i dve razlicite klase grafickih.

cek hoces da kazes ovi sto sada kupe 1070 oni ce sve igre moci da igraju a ovi sto imaju kartice od prosle godine oni nece moci da je pokrenu jer ce je igra prepoznati kao staru i nece bacati sliku na monitor. daj bre nemoj da si smesan toliko.

cek hoces da kazes ovi sto sada kupe 1070 oni ce sve igre moci da igraju a ovi sto imaju kartice od prosle godine oni nece moci da je pokrenu jer ce je igra prepoznati kao staru i nece bacati sliku na monitor. daj bre nemoj da si smesan toliko.
Uopste to nisam hteo da kazem, vec da se u slucaju razlicitih generacija cene ne formiraju na osnovu njihovih performansi, pricali smo vec o ovome ali neki nastavljaju da "opravdavaju" ili sta vec. Potpuno je normalno da nov proizvod za manje para nego stari nudi slicne ili cak bolje performanse za manje para, npr. 970 i 780-Ti. Je l` 970 kostala 500 evra? Nije.

Bice neka kvaka to sigurno. U par igara na launchu 970 je samarala 780ti. Posle je sredjeno ali launch se racuna.

Šta mislite o zameni GTX770 za ovo čudo?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno