Mladen_Brabus
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 13.07.2013
- Poena
- 169
Ima li logike menjati sad 980 za 1070 ?
Ima li logike menjati sad 980 za 1070 ?
radi perfektno boostuje na 1911 mhz i 65c
stavi samo na heaven 8xaa pa testiraj za moju dusu![]()
Držim ga na 4.7 GHz uz memoriju na 2.133 GHz
Sent fra min SM-G928F via Tapatalk
Na osnovu toga sto su to dve razlicite generacije i dve razlicite klase grafickih.Ne znam na osnovu cega ste ocekivali da moze manje da kosta nego 980ti ? Cene u nemackoj za 980ti i 1070 gotovo da su iste 450e pa navise, sto je i logicno posto su karte tu negde po performansama stim da je 980ti malo brza kada se kloknu na makismum 2100mhz vs 1550mhz...
@Borat
Ne znam sta si se uspalio za 1070 kada mozes za manje od 400e kod nas da pazaris 980ti sa garancijom...
Na osnovu toga sto su to dve razlicite generacije i dve razlicite klase grafickih.
Na osnovu toga sto su to dve razlicite generacije i dve razlicite klase grafickih.
Uopste to nisam hteo da kazem, vec da se u slucaju razlicitih generacija cene ne formiraju na osnovu njihovih performansi, pricali smo vec o ovome ali neki nastavljaju da "opravdavaju" ili sta vec. Potpuno je normalno da nov proizvod za manje para nego stari nudi slicne ili cak bolje performanse za manje para, npr. 970 i 780-Ti. Je l` 970 kostala 500 evra? Nije.cek hoces da kazes ovi sto sada kupe 1070 oni ce sve igre moci da igraju a ovi sto imaju kartice od prosle godine oni nece moci da je pokrenu jer ce je igra prepoznati kao staru i nece bacati sliku na monitor. daj bre nemoj da si smesan toliko.
cek hoces da kazes ovi sto sada kupe 1070 oni ce sve igre moci da igraju a ovi sto imaju kartice od prosle godine oni nece moci da je pokrenu jer ce je igra prepoznati kao staru i nece bacati sliku na monitor. daj bre nemoj da si smesan toliko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari