Šta je novo?

GeForce GTX 1070 (Ti) Thread

Kakvi nebitno, slideshow Baki.
Razlika ko dupe i oko.

Nemoguce da je tvoj i7 zabusavao, vrlo verovatno nesto nisi podesio, pogotovo u Dxtory gde se npr. zasebno skida x264 jer ga nema u programu. :)
Meni na i7 2600S bilo bez problema u oba programa.

Poslednja izmena:
Ali tvoj proc ima AVX instrukcije i jos stosta. Kazem ti, neigrivo je bez shadowplay-a igrati planetside 2 i snimati gameplay

Dobro, nisam znao koji procesor imas.

Sto znaci da je igrivo, od Sandy Bridge pa na ovamo. :D

ShadowPlay skoro pa i da nema impakt na proc, sve radi gpu, sto je i cilj kad se pravi ovakva vrsta softvera. Kod ostalih resenja to nije tako i nisam zadovoljan performansama. I nemam 2 thread proc vec i7 prve generacije klokovan na 4 Ghz. Konkretno snimam Planetside 2 i bez Shadowplay-a nece da moze. :)

Dobro je ono AMD resenje iz Gaming Evolved, probaj. Verovatno je bolji shadowplay, ali dobar je i AMDov program, nikakve mane mu nisam nasao. Snimao na 7970, i3.

Taj raptr mi jednom nasnimao jedno dobrih 20GB WoT snimka, a da nisam primetio nikakav pad FPS ili da uopste snima u pozadini. Shadow play zna da pravi rusvaj u DOOM na primer, gde hoce da stuca snimak, cak i posle renderovanja.

bruh,ti imas zaklan 4670 na 4,4ghz,on nehalem kvad na 4ghz.ogromna je razlika,samo je shadowplay hardversko resenje,plus je planetside pisan nogama.sto ne menja cinjenicu da je uzimanje 1070gtx zbogradi pl2 i shadowplay-ja i sve to na nehalemu stvarno nategnut koncept. :)

Takav model sa najgorim kulerom mene zanima + vodeni blok, slična je i MSI Aero, svakako će biti jeftinije od FE i ostalih.

Pa i sa tim kulerom ona ce da zavrsava posao

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Pa i sa tim kulerom ona ce da zavrsava posao

Jos sada ima da padaju cene za 980 ti

Ovakav plastični blower kuler sigurno lošije hladi od FE verzije.

Samo da je referentni PCB i da pasuje EK block namenjen FE kartama, ostalo me ne zanima.

Pa Strix će biti preko 500e.

Strix je 550e za sad. :)

oni koji hoce da stavljaju vodene blokove,jer im dodatne faze i custom pcb-ovi nista ne znace.

Ali te kartice nisu djabe jeftinije,
sto neko rece, to moze da bidne da hladi gore nego i FE 1070, ide to preko 80C ( a leto pred vratima :exploder: ), ipak su ove kartice od 500E s razlogom skuplje, mogu da odrze temperature ispod 70C...

Poslednja izmena:
A ona gore sa krš kulerom od 400-420e na vodi 35 stepeni na 2-2.1GHz :p

Poslednja izmena:
Da, u principu, na duze staze, verovatno se vodena tekucina :beer: i isplati....

Eve me u club 2.000.......:banana: :guitar: :bottle:

A ona gore sa krš kulerom od 400-420e na vodi 35 stepeni na 2-2.1GHz :p

Znaci kolega spremamo se za zivot i prikljucenije zelenom taboru pod vodom :D Ja sam do duse od juce vec kod zelenih sa 9600GT :d

Mislim da je neću menjati bar 5 godina. :D

Naručio bih odmah blok iz HU, košta oko 110-115e(130-135e od EK), ali se plašim da neću naći ove jeftine blower modele kao ova KFA ili MSI Aero i da ću biti prinuđen da se otvorim za FE. :(

Polako, ja se sit izigrah na 9600GT, radi i Metro LL 720P Low settings 60FPS, mogu da izmuzem bar medium na 45FPS :D Crysis 2, BF3, BF4, you name it, sve radi :d Sa OC se dobija 15FPS XD "Brutalno skalira" :whip:

Pffff, Intelova HD grafika je mama:)

Leti CS:GO sve u šesnaes', u iščekivanju prvog kontigenta gtx 1070...

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

Mene spor ram sputava da utegnem HD4600, koja hoce fino da fercera na 1250MHz stabilno, ali se vuce u igrama kao prebijena macka, dok je 9600 oduva :D Karta trosi mizernih 75W iz slota i hladna sa svoji 50-60C. Cekam da vidi sta ce AMD da uradi sa RX480, pa da se odlucujem 1070 vs 480, inace je 290 uspesno udata :d

Mene spor ram sputava da utegnem HD4600, koja hoce fino da fercera na 1250MHz stabilno, ali se vuce u igrama kao prebijena macka, dok je 9600 oduva :D Karta trosi mizernih 75W iz slota i hladna sa svoji 50-60C. Cekam da vidi sta ce AMD da uradi sa RX480, pa da se odlucujem 1070 vs 480, inace je 290 uspesno udata :d

To o GeForceu 9600 pricas? Eeee.. To ti je nekadasnja srednja klasa. A ne ovaj sad 1060 od $300....

Da bre, MSI 9600GT 512MB GDDR3 :d Nabavio prvo Leadtek WinFast punkrvnu 9600GT za 100e, ali uginula brzo, pa sam u zamenu dobio MSI 9600GT koja je imala sporije klokovanu memoriju, i nije imala PCIe konektor uopste.

Bokje dw si rudario sa tom r9 290 do sada bi vec izvadio pare za koje si je prodao :)

Ovih kartica nema jos u nasim radnjama....

Bokje dw si rudario sa tom r9 290 do sada bi vec izvadio pare za koje si je prodao :)

Bila je nabavljena za igranje i koriscena iskljucivo za to. Komp uvek bio u mojoj maloj sobi, a ne mogu da trpim da mi bilo sta radi u pozadini dok spavam, a tek da mi greje sobu od 8 kvadrata :D

Kod Madjara jos uvek nema 1070, kod' "nas" takodje. Je l' mozda neko uzeo u inostranstvu od svaba ili negde, ili mozda kod "nas"(madjara), ako sam nesto propustio?

Vrh Dno