Pored performansi koje su dovoljno ispitane kroz dozen benchmarkova, da li je nekom bitno kako kartice izgledaju u smislu dizajna?
Moj kratak komentar na ovo sto je do sada izaslo:
1) MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8G -> Izgleda kao da je plastika jako loseg kvaliteta, kao na decijim igrackama, generalno mi se ne svidja.
2) MSI GeForce GTX 1070 Armor 8G OC -> Jednostavan industrijski dizajn, siva boja, nista posebno.
3) MSI GeForce GTX 1070 Aero 8G OC -> Jos industrijskiji dizajn, k'o da je SteelSeries pravio.
4) Zotac GeForce GTX 1070 AMP! extreme -> Mocno izgleda ali mi je armor nekako robusan.
5) Zotac GeForce GTX 1070 AMP! -> Malo finije, jednostavno i relativno okej.
6) EVGA GeForce GTX 1070 SC Gaming ACX -> Odvratna, siva, crna, obicna, nikakva.
7) Palit GeForce GTX 1070 Gamerock Premium -> Fina za plave setup-ove, pristojno izgleda.
8) Gigabyte GeForce GTX 1070 G1 Gaming -> Lepo izgleda mada ne znam ko ce da uklopi narandzastu u svoj setup, cini mi se da je to jako retka boja za PCjeve.
9) ASUS ROG Strix GeForce GTX 1070 OC -> Lepo i mocno izgleda, RGB je tu da se uklopi u skoro svako kuciste, meni za sada najlepsa.
10) Palit GeForce GTX 1070 Super JetStream -> Obicna, mada lepse izgleda od drugih sivo-crnih resenja.
11) Gainward GeForce GTX 1070 Phoenix GLH -> Jako lepo i elegantno izgleda, da nema ovo zlatno bila bi mi najlepsa.
12) KFA² GeForce GTX 1070 -> Wtf?
13) Inno3D iChill GeForce GTX 1070 X4 -> Mocna, ali mi je nekako hit or miss sto se uklapanja tice, generalno mi se svidja.
14) Inno3D GeForce GTX 1070 -> Odvratna.