Šta je novo?

GeForce GTX 1070 (Ti) Thread

Prijatelju moja ti je preporuka da je stavis sto pre na prodaju ako si vec resio da je menjas. Jedino ako ti nista ne znaci da izgubis za 3,4 nedelje 50e ili vise.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Ja sam moju za 270e pre 2 meseca, mozda i jace. Sada se ubadaju za oko 250e tu i tamo ako se prate redovno oglasi.

Ja sam juce moju prodao za 260e.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Ja bih zaganjao polovnu 970-icu kad im jos padne cena, odavno se palim na istu zbog shadow play-a. AMD je nesposoban da odradi takav sw, ocigledno.

Za sta ti je toliko bitan ShadowPlay?
Dxtory i MSI Afterburner su takodje odlicni za snimanje u igrama.

Prodao i ja svoju, sad samo cekam madjare, ljudi dobicu pritisak od ovih grafickih, moram samo testirati sve sto mogu na 970gtx sa 2500k 4.4 :D bas da uporedim :D

jel' te to hladjenje koci za vise?sasvim solidna je to plojka,morala bi da da vise.

To sam mu ja svojevremeno overklokovao naslepo preko telefona. Možda i može više, ali mu je stabilno 100%. :d

To sam mu ja svojevremeno overklokovao naslepo preko telefona. Možda i može više, ali mu je stabilno 100%. :d

nadam se da je stabilno, nikad ja to nisam testirao kako treba ali za 3 godine nisam imao problema, tako da valjda je stabilno :D

^
Ma ti si pobedio, tako se to radi hahah :D

jel' te to hladjenje koci za vise?sasvim solidna je to plojka,morala bi da da vise.

dobro hladjenje bar ja tako mislim :D imam coler master 212 plus , valjda je ok...a ja licno nisam probao vise, a nisam ni testirao linx i onaj prime95 vise od pola sata i to je to :D a citao sam posle da se mora mnogo duze testirati ali nije bilo problema tako da dobro je :D

mozda kad ti bude dosadno da probas da ne diras voltazu i da dignes samo preko multija na 4,6ghz,optereti testom,ako pukne vrati i to je to,treba ozbiljnije hladjenje za vise.

mozda kad ti bude dosadno da probas da ne diras voltazu i da dignes samo preko multija na 4,6ghz,optereti testom,ako pukne vrati i to je to,treba ozbiljnije hladjenje za vise.

ocu cim testiram 970 i 1070gtx sa 4.4 pa cu onda bas da vidim koliko cu dobiti sa 4.6 sa 1070gtx

ROG logo na Strix modelu?

Da sada imaju Strix ROG maticne ploce i graficke karte :D Iliti u prevodu tihe ROG karte sa RGB :d

Apsolutno, nije problem samo tu stariji I5 procesor, losiji IPC, manji overklok, nego i memorija 'samo' na 1.600.....

Pojavila se i kod nas u prodaji, barem na oglasima... Cena -prava sitnica, skoro 600e.

Zelim veliki uspeh AMD-u sa prodajom RX 480, ovi slepci od mene nece videti dinara sa ovakvom cenovnom politikom.

Pohlepa ti je cudna bolest za koju nema leka i kada jednom uhvati nekoga onda taj isti ne zna sta je dosta. Mnogo su se ovi iz nvidie osilili misleci da ako drze 70% trzista da je igra zavrsena ali sto se kaze nije kraj dok debela dama peva, tako je i amd u igri dogod se ne pokaze drugacije. A iskreno voleo bih da vidim propast nvidie samo zbog tog njenog bahatog ponasanja prema svojim potrosacima.

A moze jos da se kaze da nije kraj dok debela dama ne zapeva.

Poslednja izmena:
Razumem da voliš punaške dame ali ovde je reč o prvom šišanju, cene će doći na svoje mesto vrlo brzo. ;)

Razumem da voliš punaške dame ali ovde je reč o prvom šišanju, cene će doći na svoje mesto vrlo brzo. ;)

Ovo.
*** koliko ste samo ciklusa novih grafika videli, videli i sta se desava s cenama na pocetku (shishanje early adoptersa) i i dalje vrtite istu pricu svaki put :D pasce cene posle mesec dana, dok se normalizuje ponuda i grafiku nabave oni sto pate da sve imaju prvi.

pasce za 150€ za mesec dana? nesto sumnjam... mislim, nadam se, ali nesto i ne verujem.

Za sta ti je toliko bitan ShadowPlay?
Dxtory i MSI Afterburner su takodje odlicni za snimanje u igrama.

Probao sve ali ni jedan ne radi tako dobro kao ShadowPlay. Jednostavno, najbolje napisan kod. AMD je sakat kad je rec o pisanju drajvera i svega sto uz to ide, kompletan softverski paket im je na nivou retardiranog deteta. Sve hoce, ali ne moze.

U kom smislu "ne radi tako dobro kao ShadowPlay"?

Ako mislis na snimanje, ova dva kada se podese rade odlicno. Afterburner cak prost, a kvalitetne snimke ima.
Ako mislis na gubitak performansi prilikom snimanja, ne gubi se mnogo ni sa ova dva. Naravno, ne snimati sa 2 thread procesorima. :D

ShadowPlay skoro pa i da nema impakt na proc, sve radi gpu, sto je i cilj kad se pravi ovakva vrsta softvera. Kod ostalih resenja to nije tako i nisam zadovoljan performansama. I nemam 2 thread proc vec i7 prve generacije klokovan na 4 Ghz. Konkretno snimam Planetside 2 i bez Shadowplay-a nece da moze. :)

Ma kontam sve, nego ako ne radis benchmarke za youtube, onda ti je nebitno 3-8fps gubitka tokom snimanja. :D

Kakvi nebitno, slideshow Baki.
Razlika ko dupe i oko.

Slideshow samo dok se snima sa nekim od ovih programa koje je naveo DeRadicci. Sa Shadowplay-om sve ide kao podmazano. :)

Nazad
Vrh Dno