@*******i
Za MP onlajn i7(non K i7 radi 30% bolje nego moj i5 na 4.4) je standard i 970(pricam o fps igrama,jer samo njih igram). Ako ubacis u kombinaciju strim,snimanje, 6700k za one koje kupuju novo je bombona.
Pre nekoliko dana konzolas iz UK zamolio me je da mu napravim gotovu konfu, samo da upali i da vozi(2200 funti ode u trenutku). Vise od 60-70% njih kupuje gotove konfe sa sajtova kao iBUYPOWER i slicno,sve imaju licencirane win10,i sve to mora da bude upakovano i da radi kako treba.
Sto je rewiewsrb rekao, ima i do nestrucnog koriscenja hardvera, ali budimo realni, kolikom % je palo na pamet da proveri latency??? Lik sto je ''pronasao'' problem, nije neki duduk, dok 90% jeste i smem da se kladim da nisu proverili.
Igre na koje se zale nisu torrent-i, nego originalne igre. Nisu oni beda kao mi, za njih dati 50$ za igru je nista.
Evo jedan link:
https://forums.geforce.com/default/...s/gtx-1080-high-dpc-latency-and-stuttering/1/
Znaci ne mozete da me ubedite da Titan X radi kako treba, dok 1080 zeza,i da je sve to zbog nestrucnog koriscenja.
Ko hoce da cita nek izvoli, ima i na drugim forumima.
Ono sto zabrinjava je da je problem prisutan od izlaska 1070/80, i da nV nakon priznavanja problem jos uvek nije izbacila hotfix(AMD izbacio fix za tdp nakon nekoliko dana). Problem izgleda izbiljniji nego sto sam mislio.
Samo sam preporucio da je bolje sacekati da izbace hotfix, nego da psujete sve po spisku nakon kupovine. Naravno, moguce je da niko kod nas nece imati problem, ali nema razloga da se kockate.
Sto se 9xx preporuke tice, totalno se slazem sa tobom. Ja bih radije dao 350e za 980ti nego 330e za 1060,i uzivao.