Šta je novo?

GeForce GTX 1050 (Ti) Thread

DukeLander svaka ti cast.

Ta medjusobna saradnja je sama sustina postojanja foruma ovakvog tipa , naravno uz informisanje o podacima i detaljima koji su u sferi licnog interesovanja svakog clana ponaosob .
Svako ima pravo na svoje misljenje pa bio on novi clan, member, admin ili ne bitno. Ne vidim razlog za neku prepirku koja proistekne iz ne imanja istog vidjenja o nekoj stvari ili ako se ne poklapaju misljenja o bilo cemu. Razmena misljenja je ok ali neki clanovi ne mogu da ostanu na tome i tad pocinje uveravanje ko je u pravu, a tu pobednika nema.

Uglavnom cinjenica kaze da svaka roba ima svog kupca, ovajdice se NV i AMD po pitanju prodaje kao i svih ovih godina. NV 1050(TI), ce se prodavati kao alva u gotovim konfiguracijama kod nasih prodavaca kao i rx460. Tu nece nikakvu ulogu igrati kolicina memorija. Tacnije bice parola kao i svih prethodnih godina "sto vise memorije, to bolje".
Jer krajnjem kupcu treba "komp 4-ka za net, fejs, skajp i igrice", a 50% kupaca trazi racunar na upravo opisan nacin. Naravno malo njih su clanovi ovog Bench foruma, ako ih ima uopste jer opet da nas ne interesuju svi ovi bitni i ne bitni detalji vezani za razne komponente ne bi ni bili ovde :)

Послато са ME173X уз помоћ Тапатока

Nemacka je uvek bila medju najjeftinijima,madjari imaju uvek + par desetina eura na cene.

Cene za 470 su za non ref:

http://www.mindfactory.de/product_i...-OC-DVI-D--HDMI-2-0b--3-x-DP-1-4_1124676.html
http://www.mindfactory.de/product_i...X-8G-Aktiv-PCIe-3-0-x16--Retail-_1115921.html

Ono sto meni nije jasno je da svi kukate na cene,imate izbor za jeftinije ali je problem sto treba malo mrdnuti,rovariti,snaci se...
I ne samo PC komponente...
Najveci problem je ko ce uzeti,jer treba nemacka adresa... za to imate mene ili nekog drugog sa foruma,ima nas par...
Meni licno ni centa ne treba,pogotovo od starih forumasa,kojima sam vec par puta izasao u susret...
Zadnji slucaj nedavno su neki lezajevi za auto,gde su kod nas 1 kom 75e a u Nemackoj 1 par (2 kom :)) 50e...
Kao i 2 garancije sto sam resavao,prevodeci i kontaktirajuci prodavce...

Mozda gresim,ali forum je tu da se pomazemo a ne da merimo kome je duzi i ko je pametniji...

Svaka tebi majstore cast i svima ostalima koji to rade. Samo pazite da vas ne saceka negde kolega dobrivoje sa batinasima iz nasih prodavnica:d

Ovaj HIS meni izgleda fenomenalno, steta sto ih izgleda nema ni u HU, pa da ih imamo i kod "nas" u ponudi.

Nece dobrivoje nista jer ne svercujem/ne zaradjujem od toga...

Imas par opcija,Djole:

-znas nekog ko zivi u Hu ili Slo i kod koga navracas ili neko od tvojih,uzmemo grafu i saljem kurirom koji kosta 10-tak eura
-znas nekog privatnog prevoznika (a ima ih mali milion) koji saobraca Nemacka-Srb i dogovoris se
-znas nekog u Lasti ili EuroLines ili sl "javni" prevoz pa se sa njima dogovoris
-blabla car ili sl servis i vidis ko se vrslja ovamo

pa zar sve moram da vam crtam? :D

Svaka tebi majstore cast i svima ostalima koji to rade. Samo pazite da vas ne saceka negde kolega dobrivoje sa batinasima iz nasih prodavnica:d

Ovaj HIS meni izgleda fenomenalno, steta sto ih izgleda nema ni u HU, pa da ih imamo i kod "nas" u ponudi.

Nije dobrivoje nego pera kojot super genije! he he

Poslednja izmena:
vidim da sam pomenut :p.......
dva puta čitam....nikako da povežem o čemu se radi.
moja malenkost, batinaši, prodavnice, nisam znao da sam toliko avanzovao.....

p.s.
bata đole (đokosrb), čak sam i sliku promeniu na avataru.

Poslednja izmena:
Koje cene sunce ti...

To su te cene u nasim radnjama, marginalno vise ili pak iste, kako kazu kolege, mrzitelji madjara:d

Ok sve to,ali ovoliko para za tu grafu je apsurd... nebitna prica koliko je napolju,gledam samo perf/e

Cene su previsoke, mislim skuplja je od 3GB verzije 1060 koja je pa dosta brza nego Ti model, tako da mislim da je ovo samo udarna cena, za nedelju dve pada ovo na ispod 27k kada se sve stabilizuje... Ako ne ***, onda bench mora da reaguje jer E**i snizi cenu tek kada neko drugi ima nizu cenu nego oni :d

Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk

Ispade još dobra cena kod prvog dobavljača što mi je dao ponudu :D Kod komšija iz Zemuna nabavna 29.700 dinara sa avansnim popustom :D Bez zezanja, ovo ko plati 31K treba na ozbiljne preglede glave da ode. Svaka logika mi izmiče za ovakve cene, sve pokušavam neki tračak iste da nađem ali mi nikako ne uspeva :D Od alavog Asusa neću uzeti više ni podlogu za miša. Potpisano i pečatirano :)

Poslednja izmena:
Hahaha, skuplja od GTX1060! xD

Njegovo Velicanstvo - ASUS !!!

Koliko je bila prva cena 1060 kada se kod nas pojavila i koja je bila za prvi Asus?

Tražim neki tračak nade ali ovo je i za prvu cenu previše.

Koliko je bila prva cena 1060 kada se kod nas pojavila i koja je bila za prvi Asus?

Cena ovog identičnog modela u Nemačkoj https://www.heise.de/preisvergleich...gtx-1050-ti-90yv0a52-m0na00-a1525169.html#ang Vidi, nema tu ni tračka nade... postoje samo dve opcije, bezobrazne maloprodaje ili bezobrazni uvoznici. E sad, ja radim već 5 godina kao komercijalista u IT industriji i sarađujem sa svim većim a i sa većinom manjih uvoznika... Direktna pljačka gospode menadžera u... da ne pominjem imena, svi znamo ko uvozi Asusa. Isti ovaj model, C. mi da za 26.400 a Ew. za 29.700... jel mislite da me vole prvi pa su mi dali po nabavnoj ili blisko istoj? Naravno da ne, i oni su se debelo ugradili a Ew. direktno otima, ja ne znam kako drugačije ovo nazvati. Klijent mi vidi Powercolor gafičku u Em.. po 22.000 dinara i hoće od mene da uzme a ne od njih... znate koja moja nabavna cena bude kod uvoznika ranije poznat kao Al.. a koji je vlasnik i Em.. i W..W.. i PC P..... i ne znam više ni sam koga? Pa 22.000 dinara :D Moja nabavna cena uređaja koji oni uvoze bude ista ili čak i viša od njihovih maloprodaja... ovo napred nije izuzetak dakle :) Evo ja prvi kažem iako živim od prodaje... ljudi kupite napolju. Mađarska, Nemačka, Komorska Ostrva... nebitno. Ne ostavljajte ovim legalizovanim pljačkašima ni dinara.

Ispade još dobra cena kod prvog dobavljača što mi je dao ponudu :D Kod komšija iz Zemuna nabavna 29.700 dinara sa avansnim popustom :D Bez zezanja, ovo ko plati 31K treba na ozbiljne preglede glave da ode. Svaka logika mi izmiče za ovakve cene, sve pokušavam neki tračak iste da nađem ali mi nikako ne uspeva :D Od alavog Asusa neću uzeti više ni podlogu za miša. Potpisano i pečatirano :)

Nema logike nikakve, i meni te cene nVidie deluju bolesno, a šta misliš o cenama amd kartica pošto si upućen, jer ima razlike ili je to sve isto?

Evo da se citiram:

DeRadicci je napisao(la):
U Srbiji trenutno:

- 340 evra za Asus Strix preko Madjara
- 460 evra za Asus Strix u Gigatronu (hahaha)
- 330 evra za MSI Gaming preko Madjara

Poslednja izmena:
Mogu da razumem da deru ali ne razumem ko to kupuje...
Kad debela vecina bude pazarila sve "preko" mozda onda bude poboljsanja,mada ce pre zategnuti granicu nego spustati cene...

Inace sve sto je arheolog rekao stoji... stim da se zna ko je iza celog paravana... zato i rekoh da ce pre granice zatezati...

Mogu da razumem da deru ali ne razumem ko to kupuje...
Kad debela vecina bude pazarila sve "preko" mozda onda bude poboljsanja,mada ce pre zategnuti granicu nego spustati cene...

Inace sve sto je arheolog rekao stoji... stim da se zna ko je iza celog paravana... zato i rekoh da ce pre granice zatezati...

Pa kako ko kupuje, pa kolega D:dobrivoje

đokico tebi nije lako uopšte........aj oladi malo.

Sigurno ne bi dao 32k za 1050Ti... jos nekako za mid i high karte pa da prodje,ali za low odrapiti skoro duplu cenu je ... srpski.. :D

I ja ispade neki negativac zbog onoga što sam napisao da će ova šire dostupna šverc komerc varijanta biti oko 200€ kao najpovoljnije rešenje. Eto, sad valjda vidite gde živimo :D. Pa taman i da su već sada u mađarskoj 150€, šta ih briga imaju dosta prostora "između".

Pa kad budu videli da to nema ko da im kupi, spustice cene na normalan nivo.

Zašto bi spuštali cenu kad je bolja od gtx 960 za 5-10 procenta.Taman je to ta cena i odlicna zamena za gtx 950.

Zašto bi spuštali cenu kad je bolja od gtx 960 za 5-10 procenta.Taman je to ta cena i odlicna zamena za gtx 950.

Znaci tebi je normalno da ova kartica kosta 35.000 dinara a da za 33.000 ima rx 480 4 gb nitro oc varijanta ili za 31.200 ima rx 470 4 gb nitro+ ili za 29.000 ima rx 470 4 gb powercolor.

I sve tri kartice koje su jeftinije su bolje od 1050ti varijante a pritom 1050ti ima 128 bitnu magistralu a ove imaju 256 bitnu.

I ovo nisu cene od madjara nego iz radnje na E. Pritom ako bi se uzmila od madjara cene bi bile jos nize i jos isplativije.

Poslednja izmena:
Vrh Dno