Pa tebi onda ne može ni Radeon X1950 XTX da stane, kakav si ti to high-end juzer ? 😀
Ko kaze da je on haj-end juzer 😀 Vidis da ima 7600GT, kakav crni 8800GTX 😀
ha-ha :S: , a da vidis malo po forumu kad sam ja kupio taj 7600gt 😉 a najglavnije je da me proziva lik sa 9600xt lol
Odlična karta, ali da je kupiš i na predpremijeri nije Highend i tačka. :-devil-: 🙂Sto se 7600GT-a tice to je vrhunska karta veruj mi iako nije high end... Imao sam jednu i toliko dobro je radila, malo se grejala i ne vuce ko TA pec🙂
pa ? ne vidim sta tebi tu smeta i kakve to veze ima sa kartom koju SADA imam i sa onim sto NAMERAVAM da kupim ? Tvoj prvi komentar mi je zvucao kao "Ma pusti ga, sirotinja, garant ce 8800GTX da kupi" , koji takodje nije imao veze sa mojim komentarom i zvuci mi kao neki izliv ljubomore ili sta vec... Ja sam ovu kartu kupio u Martu ove godine i od tada se sa njome naigrao vise nego posteno i nisam i imao potrebu za jacom kartom jer je do pre mesec dana svaku igru gurala sa max detaljima u 1280x1024 u pristojnom frejmrate-u. Nije bila high-end ali je svakako mnogo bolja od radeona 9600xt koji ne vredi ni kolko mis koga drzim na stolu. Samo ni sam sebi nisam jasan zasto ja tebi sve ovo pisem...
pa se neki od nas "starijih" (ja sam ovde mladjan naspram nekih) u odredjinim momentima seksualno uzbude na takve postove :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari