Šta je novo?

GeForce 8800 series

• Začetnik teme Začetnik teme Nedjo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
hahah, ok, evo ne trpam se u koš sa ljudima koji su dali 600 evra iz džepa 🙂
I nikad nisam rekao da je kartica samo na testu...
a mogu i ja uvek da uzmem 10 HD kamera... i...
Ma o čemu pričamo, ako se već hvalimo, mogu da uzmem i automobil na test iz Delte, Verana ili Chryslera ako hoću... 😉

Ma o čemu pričamo, ako se već hvalimo, mogu da uzmem i automobil na test iz Delte, Verana ili Chryslera ako hoću... 😉

skapirao si sta sam hteo da kazem...nemoj sad da mesas verano u pricu, mogu i ja sotsta bolje od kamera da testiram 😀 A kamere na test hmmm...samo preko nas a dobijes ih u zamenu za par dana 8800 😛 Deal ? 😛

@Milan82:

za tebe druze sony HVR-Z1V najnovija, ultra dobar slo-mo, nema je jos u prodaji ali ti mogu dati na test, samo mo reci sta pruzate za uzvrat :d tj koju reklamu :d

Poslednja izmena:
Stize i meni za koji dan iz USA. Jedan drugar ce mi doneti, mislim da je Asus ili Msi ili tako nesto, ne zna ni on tacno sta su mu porucili, ali je best buy trenutno.

Ako mi Flight S. X ne bude radio kako treba na zverci u koju ce ta karta da ide, slomicu je, ali ozbiljno... PS3 za te pare mozes da uzmes i da ne verujes kako izgledaju igre...

Stize i meni za koji dan iz USA. Jedan drugar ce mi doneti, mislim da je Asus ili Msi ili tako nesto, ne zna ni on tacno sta su mu porucili, ali je best buy trenutno.

Ako mi Flight S. X ne bude radio kako treba na zverci u koju ce ta karta da ide, slomicu je, ali ozbiljno... PS3 za te pare mozes da uzmes i da ne verujes kako izgledaju igre...

nemoj da je lomis daj je meni u pola cene 😀

Poslednja izmena:
Moram da čekam ponedjeljak, dali mi neispravan primjerak:wall:

Karta je ogrooomna, ali stane bez problema u kućište 😉

Mene interesuje gde vi nabavljate graficke ispod cene koju obicni smrtnici placaju 🙂

Bice sramota ako nece lepo da radi na toj karti

I Max? Koliko je ubrzanje? Splinter C.4, Dark Messiah, NFS Carbon, Flight Sim X me interesuju ... To je ono sto pomera bulju hardveru trenutno ... Daj cifre neke primera radi (dok ne uradis zvanican test/tekst)... pri istim setovanjima naravno ....

Pogledao sam testove 8800GTX-a.
To je toliko smesno kako on dere 7950GX2,a to je do sad bila najbrza karta na trzistu.
Test na VR-Zone je sve lepo prikazao.
Dobro je sto nisam bacio pare na DX9 kartu,pa izgubio za 2 meseca preko 100e vrednosti.

Kad ce bre vise taj test za Bench ? 😀
I test Samsunga 215TW je najavljen ore mesec dana pa ga jos nema 🙂

Nije mi ni stigao 215TW koji su mi najavili. Prodali sve, ***a. A test 8800GTX samo što nije - ***a, dobili smo karticu na dan premijere - 5 dana je malo da se sve to prvo detaljno istestira (38 tabela), razume i ispiše kako treba... (80k karaktera 🙂). Da ne pričamo o slikanju, obradi, upisivanju rezultata (pobele ti oči) u Excel, postavljanju svega na sajt...

Maxo jel ti stigao samo 8800GTX ili i 8800GTS??
Posto ce taj 8800GTS biti zanimljiviji za krajnjeg korisnika u srbiji.
Malo ko ce imati da da 600+ evra za gtx-a pa makar bio 10x jaca karta od svih.

Kad rece test samo sto nije, bilo bi lepo da se neko seti da izvrti ovaj stari test za 3DSMAX, evo imas ga ovde u raru, ti su ti sve scene i scriptica.
http://rapidshare.com/files/3108339/bmark4.rar.html
ako ti prijavi "...missing maps...." samo klikni cancel, takodje ako mozes testiraj i u 1280x960, zbog poredjenja sa starijim kartama, naravno ni 1680x1050 nije na odmet.

Bilo bi lepo Maxo da testiras i FS X...

Maxo jel ti stigao samo 8800GTX ili i 8800GTS??
Posto ce taj 8800GTS biti zanimljiviji za krajnjeg korisnika u srbiji.
Malo ko ce imati da da 600+ evra za gtx-a pa makar bio 10x jaca karta od svih.
Kartice su zvjeri u svakom pogledu, a toliko i koštaju. Za nas sa < ili = 19" bit će dosta i GF 8600. U srednoj klasi ionako leži najveća para. Kod Nvidije je to u zadnje dvije generacije uvjek bilo polovica high end čipa, dakle 64 stream procesora, 256-bit prema memoriji (nadam se).

Da FS X je feature igra obavezno to da se istestira .....

Ma nek se sa COD2 u DX9 istestira da vidimo dal ce da 8800 da izlomi zubice na ovoj vremesnoj igri 😀

kako to da x1950xtx ubrzava u company of heroes kad se ukljuci 16af i 4aa?

Nije mi ni stigao 215TW koji su mi najavili. Prodali sve, ***a. A test 8800GTX samo što nije - ***a, dobili smo karticu na dan premijere - 5 dana je malo da se sve to prvo detaljno istestira (38 tabela), razume i ispiše kako treba... (80k karaktera 🙂). Da ne pričamo o slikanju, obradi, upisivanju rezultata (pobele ti oči) u Excel, postavljanju svega na sajt...

A ja se bas zaleteo da pitam koliko ti treba vremena za ovakav jedan test?Svaka cast,odlicno je.:Klanjanje

@byMax:
Reci mi par sitnica o ovim demoima koje si dobio uz karticu (manekenka, zaba, voda, ...) U cemu su uradjeni? Test si radio na XP-u a da li znas da li su to bili DX9 ili OpenGL programi.

edit.. birisite ovo... tek sam sad video da niko nema ove demoe... ccc

Poslednja izmena:
Pa ovaj G80 tera CoD2 u manje od 50 fps-a u 19x12. Malo bre 😀. nema nista od Crysis-a u 19x12 onda :-devil-: 😀

Poslednja izmena:
ako crysis bude budzotina kao cod2 onda nece raditi kako treba ni u 800x600 😀

Pa ovaj G80 tera CoD2 u manje od 50 fps-a u 19x12. Malo bre 😀. nema nista od Crysis-a u 19x12 onda :-devil-: 😀

Pa uzmi u obzir da ja to testiram na malo nenormalnom nivou detalja... 🙂

Da hvala ti 🙂 Pa bilo je dvoumljenja BFG ili EVGA i Ser Zile je presekao
Kuku i lele, kad ti slusas malog Djoganija... :d:d

E, mozda sam te i zeznuo, gledam slike raznih 8800GTX-ova, nekako mi sad onaj Leadtek-ov model najlepsi... najmocniji! :smoke: 😀

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno