Šta je novo?

GeForce 8800 series

• Začetnik teme Začetnik teme Nedjo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To sam bas ja hteo da pitam 🙂 Sta je to shimmering i kako izgleda i jel se javlja samo na nV karticama ili i kod ATI-ja ?

Shimmering ili možda tačnije texture crawling se javlja kod obiju proizvođača, no na ATI graf. se manje primjeti. To ti je ustvari primjetna linija i većinom se nalazi na podu, cesti, zemlji, dok se krećemo kroz igru.
Ne može se primjetit u svim igrama, no u skoro svim open space igrama je vidljivo.

Bangavi 3d mark 06.Kako ih nije sramota.Ako ce da naprave novi 07 ili 08 neka naprave sve novo, a ne da kopiraju stari samo sto je zahtevniji.Mozda su se poklosarili samo da uzimaju pare.Cekam sledeci da vidim.I zasto neka firma ne napravi nesto slicno.I naravno oni rezultati su strasni.Neka izbace novi mark.

e stvarno je jadnicak... jadan je covek koji toliko para da za racunar a na desktop-u ima samo 3dmark, aquamark, cpu-z i sl. ( pogledajte ).. sto bi rekli u South park-u, LJUDI PA ON NEMA ZIVOT....

p.s.
Sta sve nalupa covek kad je ljubomoran 🙂

Ovde se jasno vidi koliko 3D mark 06 uzima brzinu CPU-a u rezultat... Mada su i SM2.0 i 3.0 testovi impresivni... Ali mislim da su stari markovi bili bolji...

http://www.guru3d.com/article/Videocards/391/17/

Jedino u cemu 8800GTX odskace, koliko vidim jeste 3dmark benchmarking, cak je u testovima ni ne porede sa 7950GX2... Nema sanse da bacim pare na ovo... Cekam R600, pa onda razmisljam, ovo je presipanje iz supljeg u prazno... Za 20-25% vise poena u 3dmarku ne vredi menjati nista ....

20-25% ?! O cemu ti pricas? Kartica je brza do 2 puta a nekad i mnogo vise,pogledaj ovaj link: http://www.vr-zone.com/?i=4216&s=22

I to sada,kasnije sa novim drajverima i kad dodje direct X 10 bice jos veca razlika.

Skoro 680 eura.

brrrrrrrrrrrrrrrrrr, onaj kec i nije bio tako skup.

Prvi GeForce koji se u Srbiji mogao kupiti je bio Creativeov i u to vreme (dal' bese 1998 ili 1999) je kostao 620 MARAKA. Objektivno, to mu danas dodje toliko EVRA! Prema tome, 8800GTX u opste nije tako skup.

Drugo, sto se tice performansi one su monstruozne, narocito kada se uzme u obzir kvalitet prikaza koji je u slucaju 8800GTX do sada nevidjen ni na jednoj kartici. Dovoljno je samo pokrenuti AF tester u 3DMarku 06 i cideti sta daju G70 kartice, a sta daje G80! Nebo i zemlja...

Yoti ja se selim kod tebe kad dodju praznici :d :d :d :bottle:

Kada ce testovi ljudi? 😀

Welcome to the club. Za sad nas je troje 🙂

ne nije, njih je dvoje, ti si karticu dobio na test. Ako gresim izvini, ali se nemoj trpati u isti kos sa ljudima koji vade 600+ evra iz dzepa 😉 znas i ja imam 10-tak HD2 kamera sa kojima mogu da snimam rodjendane, ali nisu moje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno