Šta je novo?

GearBest, Banggood, LightInTheBox, DealExtreme, Geekbuying (Readme u prvom postu!)

Jer nisi čitao prvi post [emoji14]
Ne razumem šta si hteo da kažeš?
Paypal sam i koristio nije bio problem u tome da paket nije stigao, već što kvalitet/oznake na gumi nisu odgovarale onoj sa slike, šara je bila ista. Tako da sumljam da bih dizanjem disputa na paypalu bilo šta postigao jer ne bih mogao dokazati materijal putem video/slika, a njihovo opravdanje za različiti tekst je bilo novi batch... tako da sam bio zadovoljan što sam bar deo novca dobio nazad u vidu poena.

Ne razumem šta si hteo da kažeš?
Paypal sam i koristio nije bio problem u tome da paket nije stigao, već što kvalitet/oznake na gumi nisu odgovarale onoj sa slike, šara je bila ista. Tako da sumljam da bih dizanjem disputa na paypalu bilo šta postigao jer ne bih mogao dokazati materijal putem video/slika, a njihovo opravdanje za različiti tekst je bilo novi batch... tako da sam bio zadovoljan što sam bar deo novca dobio nazad u vidu poena.
Ti sumnjaš, ali PP je rigorozan za takve stvari.

Kada se uzima na banggood jel obavezno mora da se uzme sa pracenjem posiljka ili je ok i bez? Sa alija stize bez problema jel i ovde tako?

Naručio sam dve torbice od prave kože sa gearbesta i stigoše mi dve od potpuno različitih materijala i različitih mirisa.

Da li ova desno deluje kao da je od prave kože ili ne?
Kako dokazati da nešto nije od prave kože?
https://imgur.com/a/FKsOYgn

Требало би да права кожа не гори. Па ти потпали упаљачем, ако се не бојиш да не останеш без робе скроз. Мада вјерујем да постоје мање екстремни методи.

Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk

Mislim da bi bilo cudnije da su stigle dve potpuno iste, zar ne?

^^
bas tako
Prava koza ne moze imati istu teksturu jer ne postoje dve fizicki iste koze.

E sad, i koze postoje u razlicitim klasama kvaliteta.

Razumem ja da ne može imati istu teksturu, ali na drugoj tekstura je potpuno različitog tipa i potpuno je uniformna, tj izgleda isto na svakom delu torbe.

Meni to liči na pravu kožu.

Prva miriše kao koža, druga ne, kad se vratim sa posla probaću da upalim obe.

Izvinili su se ovi iz Gearbesta i ponudili refund od 1.56$, pošto sam platio paypalom videću šta će oni da kažu.

Јел поручивао неко скоро нешто са JoyBuy-а? Не могу да комплетирам поруџбину. Сајт опасно закуцава по уласку у секцију за плаћање и већ два пута заредом ми избацује грешку да трансакција није успјела.

Јел поручивао неко скоро нешто са JoyBuy-а? Не могу да комплетирам поруџбину. Сајт опасно закуцава по уласку у секцију за плаћање и већ два пута заредом ми избацује грешку да трансакција није успјела.

Ja kupio usb flash 128GB, sve regularno, stigao, radi ;)

Sent from my iPad using Tapatalk

Након пар покушаја сам успио. Иако је и тад искочила грешка, ипак је трансакција успјела. И ја сам поручио флешку од 128GB, ону јефтину Netac. Пар чланове је већ поручивало и задовољни су, однос квалитет цијена. Ако си и ти исти поручивао јави колико је требало да ти стигне, од момента поручивања.

Da, isti flash sam i ja kupio. Stigao za 17 dana.

Одлично, хвала пуно за инфо.

Ja kupio od 64GB i 128GB, 128 za sada radi a 64 crko u startu. Sto je najgore izgleda da uopste nije 64 vec 32GB, bar tako prijavljuje ChipGenus. Zato je i mozda u puko, kod kreiranja particija. Naravno, ovi iz Joybuy se prave ludi, te daj opis kvara, te video, videcemo sta ce biti.

Poslednja izmena:
@kiza & lab310
Колико вас је царина ребнула за ове Netac флешке?

Mene nista, iako je koverta besmisleno velika, a uz to jos i ljubicaste boje, samo sto ne vristi "naplati mi carinu".

Da li je neko skoro narucivao externe baterije sa gearbest-a ili banggood-a? Znam da je prosle godine bilo neke zezancije sa slanjem za nasu zemlju...

Sent from my SM-N930F using Tapatalk

Ja sam sa alija narucivao bez ikakvog problema.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Gearbest i Bangood ne šalju baterije za našu zemlju, jedino da nađeš na ebay ili aliexpressu nekog ko šalje.

Poslednja izmena:
Pitao je koliko je carina naplatila. I PDV je naplata i nije zanemarljivo :)

@kiza & lab310
Колико вас је царина ребнула за ове Netac флешке?
Meni sa poštanskim troškom uzeli 500 din, NS carina prepisala vrednost sa koverte 18$. Zbog dodatnog stajanja na carini stigao paket za 25 dana.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Vrh Dno