Šta je novo?

GearBest, Banggood, LightInTheBox, DealExtreme, Geekbuying (Readme u prvom postu!)

Skidaju se stariji od godinu dana.
Od kad su ti poeni?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

najzad sam razbio maler sa joybuy sajtom :) stigla su mi 2 jeftina kabla, jedan micro usb i drugi usb c, metar svaki, oba su koštala 96 centi...ta cena se naravno nije dugo zadržala, brzo je otišla gore...

Drugari, kolike su dažbine (carina, porez?) za naručivanje sa Gearbesta u Nemačku?

Razmatram da uzmem Xiaomi Mi Notebook Pro, 730e sa free shippingom ali se šalje iz HK.

Ne znam koji si tacno model gledao ali preporucujem ti da pogledas i cenu na geekbuying sajtu jer oni imaju skladiste u nemackoj. Stice ti laptop za 3-4 dana a i znaces cenu unapred jer nema dodatnih troskova.

Ne znam koji si tacno model gledao ali preporucujem ti da pogledas i cenu na geekbuying sajtu jer oni imaju skladiste u nemackoj. Stice ti laptop za 3-4 dana a i znaces cenu unapred jer nema dodatnih troskova.
Onaj najjeftiniji pro (i5, 8gb). Hvala na savetu, sad vidim da je na geekbuying ~790e ako ide iz Nemačke, što je i dalje prihvatljivo. Mada bih svakako voleo da znam koji su troškovi pri naručivanju iz HK ili Kine u Nemačku, ako neko ima taj info.

Koliko znam preko 150e je isto kao u Srbiji. PDV 20% i carina 10%. Znaci 32% na tu cenu iz HK.

Pozdrav, planiram da narucim jedan budget laptop sa geekbuyinga (Teclast f7 - 315$) koji se salje iz skladista u Nemackoj (mada ih ima i u Italiji, Spaniji) na adresu kod druga u Sofiji pa me zanima da li ima ikakvih dazbina preko ove cene? Racunam da ne bi trebalo jer se radi o EU trzistu. Da li je bolje naruciti iz nekog drugog skladista? Ili eventualno sa nekog drugog sajta? Ako izuzmemo par sitnica sa alixpresa koje su stizale u Srbiju bez problema, nisam imao iskustva sa ovakvim sajtovima i ovako skupim posiljkama pa je svaka pomoc dobrodosla

Upravo su mi ponistili porudzbinu pa me interesuje koliko je trajanje na refundaciju na karticu sa koje je placeno.
Pozdrav

Verovatno 7-10 dana dok se se završi
Kod gearbesta je najbrže da ti vrati u wallet

Verovatno 7-10 dana dok se se završi
Kod gearbesta je najbrže da ti vrati u wallet

bangood je u pitanju greskom porucio bez trackinga pa ponistio pa ponovo porucio sa.

Sent from my M9 using Tapatalk

Sve je to isto, zavisi vise od banke nego od njih.

danas mi stigose ona kao dva citaca kartica sa gearbesta za 30 centi...naravno, stigao je samo jedan...otvorio sam ticket da se zalim, ali vise ajde reda radi da ih malo mucim...vec se prave blesavi tipa posiljka je jos uvek u regularnom timeframeu, sta sad, poslali su ta dva prcvoljka u dve odvojene koverte pa da cekam? *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*stina...

mislim, vise sam hteo da ne ostane bez odgovora to sitno OOrenje nego sto je bitno da mi, sta, vrate 30 centi :) ali niko ih nije tukao po usima da daju takvu ponudu...lepo pise i na slici stoje 2 komada...inace na samoj koverti pise 1 komad, a isto 1 komad pise i na nekom papiru unutra koji je kao shipping lista...

stigla mi je i samsung evo plus kartica od 128gb...cita 77mb a pise 42mb, bar tako kaze u mom telefonu...

Ma seljoba.
Otvorim tiket i pitam ih:
Hi,
is there a way I could find info in my account how much I spend $ in total from account registration?
Thanks
i dobije sledeći odgovor, posle mesec dana:
Thank you for placing your order with Gearbest.
Could you please provide the picture about the problem? We need to confirm it.
If there are any additional problems or further queries, please feel free to contact us and we will do our very best to assist you.
Thank you for your patience and kind support.
:crash:

Palo mi na pamet da skinem s neta sliku čireva na onom mestu što sunce ne viđa i pošaljem i uz text "Please help me Gearbest, pleaaaase" :-devil-:

Poslednja izmena:
A ja im skoro ocenim neku sitnicu sa 3 zvezdice a oni objavili i dodali zvezdicu ipo, kao dao sam 4.5

Isto su mi radili i pre, neke brijače sam kupio totalno tupe i dam keca... oni review prihvate i dobijem poene ali na strani proizvoda ga ne objave nikada. Pa posle kao prosek 4.8 i svi zadovoljni - my ass.

Nepošteni su. Kupujem kod njih kad baš imaju neku dobru ponudu ali AliExpress je mnogo kulturniji sajt.

dobio sam felerican uredjaj od GB, verov je dosta ljudi zavrnuto za isto to, pisao sam sad u temi android playeri ... otvorio sam im sada tiket, opisao situaciju i trazio sve pare nazad a ja da im posaljem uredjaj .. pretpostavljam, posto do sada nisam narucivao sa GB nikad nista, da ce da me oduvaju, mogu li se icemu nadati? sto se mene tice kako god da se ovo zavrsi, a vidim i po ostalim komentarima da su beskrupulozni, ne bi vise trosio vreme i pare na njih bez preke potrebe. .

Nije tebe prevario GB već beelink, znam da ti to ne pomaže ali čisto da stvari budu jasnije.
Inače GB je najveći beelink prodavac, tako da je stvarno red da ih neko stisne za gušu.

ne, prevario me prodavac tj robna kuca, kako god .. oni su oglasili netacno, pritom 'slucajno' lupili popust, i prodali mi ... podvala klasicna

da li to znaci da za bilo koji proizvod sa GB ili kojeg god sajta juris proizvodjaca ili prodavca?

Sent from my SM-A320F using Tapatalk

da se nadovezem na moju pricu, u toku je prepiska, podneo sam slike i video sa 'dokazima', kao i link sa Beeling foruma koji govori o istome, oni posle par dana odgovorili da javim sta kaze CPU-Z, odmah sam im odgovorio da to nije relevantno jer su braca u fabrici prepravili pre toga da javlja 3GB, i podneo screenshot sa Libreelec konzole gde se vidi da ima 2GB RAM-a tj nesto manje. Sta bude da bude sad nije ni bitno, ali mislim da ce me oduvati samo tako, ja nikad necu uraditi confirm da sam dobio taj item, jer sve i da uradim i napisem komentar sta je i kako je, vidim da ostavljaju sam hvalospeve ..

sto se mene tice, kraj za moj odnos sa klosarima sem ako ne dodje do nekog preokreta i rese da poveruju meni a ne fabrici .. zanima me da li sam da sam platio preko Paypal-a, mogao odmah da storniram placanje i dobijem pare nazad, pa neka oni dokazuju da ima 3GB, a ne ja njima da nema :)

Kada sam se žalio za neki proizvod pre dve godine, support na GB mi nikad nije ni odgovorio.
Nakon toga sam plaćao paypalom i kada sam proletos imao problem sa pošiljkom koja nije stigla, pokrenuo sam dispute na gearbestu i na pejpalu. Dobio sam pare nazad u roku od par dana.
Generalno tamo naručujem samo ako je neka extra extra ponuda, pilićari su najgori...

Tamo nikada nije ekstra pomuda, uvek ima neka caka. Tipa cekaces 60 dana da posalju i alicno. Dotle obrcu tvoje pare, tj te ponude izbacuju kada ima zafali para pa ih kupci kreditiraju.

Kako nije, ima extra ponuda sa onim kuponima sa Coupons from China ili kako god se danas zove. Doduse pre je bilo boljih ali generalno je pre sve na GB bilo jeftinije. Ali i dan danas naletim na dobru ponudu.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Fb grupa
couponsfromchina - gearbest & banggood coupons
Ili na telegramu @couponsfromchinacom

Ima i za joybuy telegram chat @joybuy_deal

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

na kraju smo se GB i ja slozili da naprave $20 refund i to kao store credit ... i dalje tvrde da su oni u pravu, naravno, cisto da ne ostane da su priznali ;)

Je l' zna neko koja je procedura kada se kupuje na gearbest-u i placa preko paypal-a, a da se pri tome iskoristi i promotion code?
Dugme za placanje paypal-om je pre stranice na kojoj se upisuje kod i kad se pritisne direktno vodi na paypal, bez mogucnosti unosa koda.

Kakva su iskustva sa narucivanjem sa banggood? Razmisljam da narucim 3d stampac, verovatno neki od 200 dolara pa me zanima da li ima nekih problema sa njima. Aliexpress slicne stvari salje DHL-om i naplacuje oko 100 dolara shipping. Kod ovih je kao uracunat u cenu.

Uzimao sam neke gume preko njih, klasičnom pošiljkom sa praćenjem je stiglo za nešto manje od 20 dana.
S tim što su mi za jednu narudžbinu poslali pogrešnu verziju gume... nakon žalbe vratili 20% cene u vidu poena na sajtu.

Sad gledam neke stare porudzbine sa GB i nadjem neki uredjaj koji sam kupio prosle godine i stoji uredno da sam ga platio 85$, invoice download sve je na 85$....

Meni odmah bilo cudno jer mi je to nesto mnogo, i nadjem na paypalu da sam taj order platio 49$...
U cemu je fora, sto mi stoji da sam order platio vise nego sto realno jesam?

Nazad
Vrh Dno