Provalio sam sta je u pitanju,njih sam dobio na onom sutiranju penala,neke igrice uglavnom i pise do koliko vaze,sve okSkidaju se stariji od godinu dana.
Od kad su ti poeni?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Onaj najjeftiniji pro (i5, 8gb). Hvala na savetu, sad vidim da je na geekbuying ~790e ako ide iz Nemačke, što je i dalje prihvatljivo. Mada bih svakako voleo da znam koji su troškovi pri naručivanju iz HK ili Kine u Nemačku, ako neko ima taj info.Ne znam koji si tacno model gledao ali preporucujem ti da pogledas i cenu na geekbuying sajtu jer oni imaju skladiste u nemackoj. Stice ti laptop za 3-4 dana a i znaces cenu unapred jer nema dodatnih troskova.
bangood je u pitanju greskom porucio bez trackinga pa ponistio pa ponovo porucio sa.Verovatno 7-10 dana dok se se završi
Kod gearbesta je najbrže da ti vrati u wallet
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
i dobije sledeći odgovor, posle mesec dana:Hi,
is there a way I could find info in my account how much I spend $ in total from account registration?
Thanks
:crash:Thank you for placing your order with Gearbest.
Could you please provide the picture about the problem? We need to confirm it.
If there are any additional problems or further queries, please feel free to contact us and we will do our very best to assist you.
Thank you for your patience and kind support.
Jer nisi čitao prvi post [emoji14]Uzimao sam neke gume preko njih, klasičnom pošiljkom sa praćenjem je stiglo za nešto manje od 20 dana.
S tim što su mi za jednu narudžbinu poslali pogrešnu verziju gume... nakon žalbe vratili 20% cene u vidu poena na sajtu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari