Šta je novo?

GearBest, Banggood, LightInTheBox, DealExtreme, Geekbuying (Readme u prvom postu!)

Mesecno? ja sam sada podelio ovaj link, video da dele taj telefon za giveaway i to je to :d

mislio sam na onaj prvi link što se završava sa ?lkid=10388*** to je tvoj affiliate broj, možeš da ga dodaš na bilo koji link i automatski ga pretvaraš u affiliate, čim neko klikne znaju da je preko tvog linka došao...

Nisam znao za to pravo da ti kazem. :)

Svaki put kad nešto poručim sa GB i stigne mi na mail potvrda da su poslali, pitam se čemu šalju onu sliku paketa :lupko:

GearB.jpg

Verovatno svima šalju jednu istu ...

Taj što radi na vagi nikako da nauči da fokusira. Ko zna koliko paketa dnevno premeri. :D

Pazi ovaj moj

f111cc0272fb9f1945d84f0297dfe519.jpg

Poslednja izmena:
Ne, ja uvek vidim svoje ime i tracking koji mi inace daju za pracenje. Nekada je bas mutnija slika, ali ni blizu kao kod tebe ovde ;)

Ma jasno, uvek fotkaju zaista taj paket. I meni se uglavnom vidi sve ali

Poslednja izmena od urednika:
Na akciji dosta stvari, možda je nekom zanimljiv Xiaomi Mi Band 2...

Prilozi

• mi band 2.JPG
    mi band 2.JPG
    114.3 KB · Pregleda: 154
@Darrko, to je dokaz da tvoje pakete brže dispečuju :D kad se vide podaci na paketu taj mora da stane, sačeka slikanje a tvoji samo preleću, brzom brzinom idu u tvom pravcu :d

Meni su do sada svi paketi bili uredno fotkani pre slanja. :smash:

Prvi put naručio sa gearbest-a. Poslali su baš brzo, odmah istog dana kada sam i naručio. Jel to neka fora ili stvarno šalju toliko brzo?

Зависи од гужве код њих. Углавном треба који дан да пошаљу, а може бити да немају гужву па да су заиста и послали исти дан кад си поручио.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja sam 17og prvi put narucio sa GB handsfree slusalicu 8 evra, stigla za 17 dana. Na sajtu nakon kupovine je pisalo da su paket prosledili dalje vec sutradan. Moji kod kuce preuzeli od postara, nista nije trazio da se plati, niti je dao neki papir, priznanicu, sta vec, samo dao i otisao.

.

To samo bg u bg ili novi sad, nišlije ne propuštaju ništa bez pdv-a.

m2 note

Porucio preko Gearbest-a 26. marta zaptivac kesa, set ostrica za brijac i Xiaomi 1S narukvicu cijan boje, stiglo juce 10. aprila.

Jesi narucio gillete set? Ja razmisljao da uzmem... Jesu ok?

Sent from my GT-N7105 using Tapatalk

Loši su i prilično tupi. Ne mogu se meriti sa originalom

Jel si mislio na zavarivač kesa?
Jel može link i kako se pokazao?

Keva je kod nasih Kineza uzela ovaj za 150din: http://www.ebay.com/itm/Fashion-Min...hash=item33bb43b6ba:m:mGEJzgJw9H_rPhM8kDBENxQ

Iako imamo veliki zavarivac, ova igracka zauzima manje mesta ali ne moze da se uporedi sa pravim zavarivacem. Ako ces da zatvaras obicne kese za friz one jako tanke, to radi odlicno. Dok na primer, one deblje kese za friz iz DM sa njima se muci i nekada "promasi" tj. ne zavari po neki deo.

Ja sam kupio Gilette Fusion 4,5 komada u pakovanju sto se prodaje, grebe bas mnogo, nema sanse da se poredi sa originalom. Nisu mi jasni tako pozitivni komentari.

Ja uvek prvo čekam da isprobam proizvod, pa tek onda komentarišem i ocenjujem.

Poslato sa Lumia 550

Procitati samo reviews i jasno je :)

Gillete Fusion original 4 komada u pakovanju u Pancevu na pijaci 1100din.

Imate li ideju gde nabaviti kvalitetnu litijum jonsku bateriju za elektronsku cigaru, oznaka je 18650?
Naravno osim na KP jer tamo mlate po ušima sa cenama...

Poslednja izmena:
Vrh Dno