Lenka, a gde ti radis, tj. za koga?
Mozda si i spomenula, ali nisam procitao nigde da si izjavila to.
Kada to izneses mozemo nastaviti prepisku.
Kao prvo Lenka nije zensko.
Ustvari jeste ona australijska pevacica, ali ja nisam

.
Clan sam limunda skoro godinu i po dana.
A citao sam ovu temu od pocetka, sve vreme.
Bila je ona frka oko cene od 10din za pokretanje aukcija, i to je sve sto pamtim.
Lako je praviti se neobavesten. Samo 2 reci za tebe, dupli nalozi.
Dupli nalog na benchu, ne ne, prijatelju ovo je meni za poslednjih 2 godine mislim 20-ti nalog :d, al to nema veze sa limundom.
Ili mislis dupli nalog na limundu ?
Mislim da je covek to vec odgovorio.
Kako provaliti recimo nekog lika i njegovog ortaka, oba recimo iz Beograda i dizu cenu. Ako to ne rade const i na svakoj aukciji, kako je moguce 100% tvrditi da oni potpomazu jedan drugog. Za optuzbu trebaju jaki dokazi, a ne pretpostavke.
I naravno da ima toga na limundu, uvek je bilo, koliko sam puta ja u tako nesto posumnjao, al bas da upirem prstom tako olako...
Recimo desilo mi se da sam licitirao za jedan racunar i bio sam drugi na kraju, i 2min po kraju aukcije javlja se prodavac i kaze prvoplasirani je odustao

, e onda je tu sve jasno da je taj dizao cenu, mislim da nisam tada prijavio prodavca, trebao sam.
Druga situacija, lik okacio 10-tak racunara (krenuli od 10din) i na svakom racunaru vodi limundovac koji se registrovao 2-3 dana pred pocetak aukcija za te racunare.
I ja licitiram, dizem dosta cenu, a taj i dalje vodi. To je toliko jasna situacija i potpuno ocigledna, da neko dodje na limundo, clan bude 2 dana i vec licitira na 10 aukcija i to dosta licitira...
Prijavio sam prodavca i sve aukcije su mu ponistene.
Posle ih je ponovo okacio, al ne od 10din, nego po nekoj fiksnoj zeljenoj ceni.
A druga stvar, ja sam bio izbacen sa limunda, jer sam par puta nudio i prodavao van aukcije.
Mogao sam da budem ljut na njih, ali je to bilo opravdano izbacivanje, jer sam const krsio ta neka pravila. Sad sam se vratio i evo vec me je neki lik prevario, poslao mi neispravan racunar, i to jos neke komponente nedostaju, *** dzukela ima svuda.