Šta je novo?

Gde kupiti Ember Mug kod nas? (ili predlozi za alternative)

ondemand

Poštovan
Učlanjen(a)
23.12.2014
Poena
80
Poz, nadam se da sam pogodio kategoriju.

Već duže vreme me zanima ovaj proizvod https://eu.ember.com/products/ember-mug-2?variant=41371672969368 ali naravno ne šalju za Srbiju.
Da li ima neka "fora" da se poruči ovde taj proizvod? Možda neki "proxy" prodavci koji uvoze robu ovog tipa?

Ili, da li ima nešto slično da može kod nas da se kupi? Ne nužno da ima u radnjama, ali makar da proizvođač šalje za Srbiju.
Bitno mi je da je to šolja/čaša, ili nešto što liči na to, ne termos. I naravno da može tako da drži zadatu toplotu, da se puni... itd.

Hvala :)

Ovo ti je moj predlog. Link kupio sam dva komada toplotu izuzetno dobro drži i to dosta dugo. Spolja je hladna na dodir, a unutra drži toplotu. Nije čak ni mnogo a šalju za Srbiju. Doduše nema opcije kao ova tvoja sa linka ali vredi veruj mi ova svaku paru.Pretražio i Aliexpress možda nađeš nešto slično da šalju za Srbiju.

to nije isto :) pretpostavljam da gleda ember bas zbog tih opcija, obicne double side solje mozes kupiti gde god i nisu skupe, 5-6eur, drze duze toplotu ali se i dalje polako hladi tecnost u njima

Što reče kolega ovako nešto sa duplim zidovima i poklopcem će ti solidno čuvati temperaturu, to jest ako je to ono što ti je dovoljno. Google kaže da je Nextmug jedna od alternativa za Amber Mug pa ih istraži.

Nema ništa gore od podgrejane ili dugo grejane kafe i čaja, bolje su čak i hladni.

Nazad
Vrh Dno