Zabranili su i Vice City Remake tj. obrisali im Youtube nalog ali mod je na torrentima, pliva dubokim morima.![]()
Rockstar je zabranio razvoj moda koji je htio prebaciti grad iz GTA 4 u GTA 5 | HCL.hr
Razvoj ambiciozne GTA 5 modifikacije Liberty City Preservation Project prisilno je priveden kraju na zahtjev Rockstar Gamesa.www.hcl.hr
Nesam očekiv'o ovo od Rockstara![]()
Cek znaci i izasao je i Vice City Remake i GTA IV u GTA V ili samo Vice City Remake?Zabranili su i Vice City Remake tj. obrisali im Youtube nalog ali mod je na torrentima, pliva dubokim morima.
U početku su devovi (četvorka iz Rusije) zahtevali original GTAIV za pokretanje moda ali pošto im je T2 Interactive nuke-ovao youtube stranici, potrošili su par dana da mod učine standalone tj. pakuju GTAIV uz mod, ima i launcher. Piraterija jelte, ko hoće može potražiti na GTA forums.
Nek priča ko šta hoće, ali potez T2 sa Definitive Edition gde su platili Induse kikirikujem i uzeli milione na toj skarabudževini im ne daje moralno pravo da bilo šta dalje izmuzu iz ovih igara. Legalno imaju sva prava, naravno, samo čini mi se da ovih dana to baš i nije dovoljno obzirom na sveprisutnu korupciju maltene svuda.
Eto ja sam platio i GTAIV i taj Definitive Edition gde je Vice City, i smatram da imam puno pravo da igram Vice City Remake iako je piratski proizvod.
Može info odakle je slika? Deluje da nije prava
A i natpisi na gredi koji su na nemačkom, pretpostavljam?2024 pored potpisa baca sumnju
Čudno je da mi TinEye nije našao ni jedan rezultat ali sad kad sam probao Google Inverse Image Search, da , izbacuje mi gomilu Reddit post-ova.Pokupio sa reddita...Kojima jeste bio u NSu prethodnih par dana pa mi nije palo na pamet da je fejk
Kojima sendvicar
EDIT: ovo je izgleda meme template.. ***
Sto je najjace u postovima gde se kace ovi editi naslovi su Kojima podrzao ovo, Kojima podrzao ono i onda usledjuju postovi Hvala Kojima za podrsku!! 😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari