Pochelo je i zelenashenje. ...
http://www.benchmark.rs/forum/showpost.php?p=1874975&postcount=1
Kako ih nije sramota?
1. maxi je za OK za klasicne konfiguracije koje imaju, znaci ~250e kupe komp ubodu ga on pusti film i ode na internet... takvim korisnicima nista drugo ni ne treba
pa to nije 4850 nego 4870 što je ok cena s obzirom na cene ostali 4870.
Nema potrebe da se prozivaju ljudi, pregledao si na brzinu oglas ... pa si se malo zaleteo sa odgovorom
Cena je skroz OK, a u ostalom ne znas (ne znam ni ja) koja je pozadina iza jedne ili vise kartica ispod prodajne cene
Mozda je coveku placeno u robi umesto novca, mozda je tako primio platu, mozda je tako razduzio neku staru robu
sa reklamacije ... naplatio dug ?
A mozhda i zelenashi
Kao onaj drugi shto valja 4850 po 8500din ...i stalno dobija nove primerke![]()
ispod 100e su nove bile juche sa 3 godine garancije.
4870 GS 512MB ...normalna kartica ljudi...dva ventilatora....shto ste paranoichni
Pin je uglavnom za svoj uvoz imao OK cene...setite se lenovo s10epa transcend memorija....i tako dalje...nisu "KAO NEKI"
I stiglo je i prodato je ...potrazhite u sebi bliskoj maloprodaji![]()
Ако ме сећање служи они су такође увезли и онај контигент "оловних" AIW X800xxx које још увек одлично ферцерају :eyebrows:Pin je uglavnom za svoj uvoz imao OK cene...setite se lenovo s10epa transcend memorija....i tako dalje...nisu "KAO NEKI"
..
ajd ako može na PM da mi neko kaže gde može da se uzme ta famozna 4870 GS sa dva kulera za 100-110e. poželjno Novi Sad, ali ako bilo gde ima nema veze.
vidim na IT svetu piše u viphouse-u za 10300, odem na njihov sajt a u cenovniku dve od 512 jedna 18k a druga 29k(?). treba mi za rođaka
Izvini,ali nije mi jasno o chemu ti prichash....ovo je topic o 4850 koji je za te neke pare ~7000 dinara bio najkupovina ove godine...isto tako samo sam dao pojashnjenje za 4870 GS kartice...i shta je tu chudno..kada neko povlachi tipa 100000 eura pa navishe godishnje...normalno je da prodje nekada i ovako tj. stvarno fer od nekog dobavljacha...lepo je to znati da isti ti koji zarađuju na jadnom narodu lupajući nenormalne cene, imaju takve privilegije.
ne znam zašto je onda neko pustio tu buvu osim da mene iznervira, koji nema nikakvu vezu i sve u životu dobija na teži(skuplji) način. ajd što sam ja iznerviran zbog toga nego sigurno ima i drugih.
ali neka sad bar znam u kom pravcu da se orjentišem.
4870 GS 512MB ...normalna kartica ljudi...dva ventilatora....shto ste paranoichni
Pin je uglavnom za svoj uvoz imao OK cene...setite se lenovo s10epa transcend memorija....i tako dalje...nisu "KAO NEKI"
I stiglo je i prodato je ...potrazhite u sebi bliskoj maloprodaji![]()
Evo stigle 3 komada kod nas, 4870GS 512 DDR3, cena stvarno smesna, medjutim nije identicna onoj GS koja je prva bila na trzistu, izgleda na prvi pogled isto ima 2 venta, ali nije ista konektori pozadi su drugaciji i raspored na pcb-u, itd, na kutiji pise 256bita, e sad...
Zar ta 4870 ne bi trebala da bude sa gddr5?
A koja je cena ako nije tajna?
zar si sumnjao? zar ja delujem ko prevarant ? Strashno.....
plastici sraf sa oprugom pogledaj slikemoze je jos neshto dodao da je meni proradila kako terba videli bi kako se hladi naponska :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari