Da li sam ja jedini koji ima i5-3570k a i dalje bi vise voleo da je fx 8350 bolji
^ prema ovom testu u BF4 beta fx8350 je u rangu sa i7 2600k (default oba).
![]()
http://www.bf4blog.com/battlefield-4-beta-gpu-cpu-benchmarks/
Ko jos kupuje K procesor i da ga drzi na stock ? Samo ako ne zna sta uzima. i5, i7 OC na 4.5Ghz+ ...AMD Cao Zdravo...
Nego, je l si ti ima tu maticnu kad si meni preporucio da je kupim ili se cekao da kupim pa da vidis da l se zalim?generički odgovor, babiću . fx serija je bolja u renderu (izuzetak su samo 12-thread inteli, od 500 i kusur jura).
jedino što na amd trenutno ne valja je IMC, koji će se popraviti tek na excavatoru. ostalo može da se poredi sa intelom, a manje košta.
Koja ploča za 8350 za 100inak jura je najbolja i koja mem 1x8gb?
Normalno da ce igra bolje raditi sa vecim fps-om, jer kad imas ono 60 fps na granici i zvekne ti neki smoke u igri ili sta znam tebi u trenutku padne fps na 25 i to je osetno, a kad imas fps 100+ ne moze da padne ispod 50-60 i naravno uvek ce igra bolje raditi sa 100 fps-a bez obzira na monitor.U teoriji nema potrebe za vecim fpsom od 60, to znam i ja, ali mi se nebrojeno mnogo puta desavalo da mi igra mnogo bolje radila na sto vecem fpsu. Vizuelno nema neke razlike ali je brzi odziv u igri. Ko ne veruje nek odigra q3 live - instagib npr. sa zakljucnih 60fpsa i nek proba posle free fps koji ide preko 200 sa bilo kojom novom grafickom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari