Uzmi lepo Fx6300 ili FX6350 i razliku u lovi dodaj na grafiku
Pa ja ne znam sta je mizerna razlika ako nije ovo, posebno kada se zna koliko kosta i7 4770k a koliko fx8350.
Lepo su testirali oba procesora na istim klokovima, ako je razlika od 5 fps na 4Ghz npr razlog da neko zbog igranja da duplo vise para za i7 4770k e onda je6em mu misaIli samo 3 fps na 4,5Ghz.
![]()
![]()
Samo hocu da kazem da ne treba otpisivati tako lako ove nove FX, posebno ne FX 8320/50. Za igranje jedan od ovih procesora ili neki novi i5, 8Gb rama i sto vise para uloziti u graficku i ssd ako moze (zbog brzine ucitavanja itd) i eto vrh kompa![]()
Btw, zasto gledas Ivy Bridge koji ce jos malo u penziju? Dosao je haswell umesto njega.
ali u igrama koje jesu cpu bounded intel dominira. Toliko o tome od mene.
A te price da je sistem zivlji na Intelu.. ne znam sta da kazem da se ne smejem![]()
Nije smesno, nazalost. Bolje sljaka RAM na Intelu, jezgro mu je brze, a i gomila programa je optimizovana bas za Intel (bar se ranije tako pricalo, a i pomenuto je na zvanicnom predstavljanju zadnjeg After Effects-a).
OK je to sto mislis da je 8350 brzi od i5 3570, misli i dalje, ali nemoj da pricas napamet o stvarima koje ne znas i obmanjujes ljude, tretiranjem svog misljenja kao cinjenice.
Ja sam pre svega pitao pokretaca teme zasto gleda Ivy umesto Haswell-a, mozda ne moze dobiti Haswell-a.
^ al je tebi dosadno :d :d
Znaci ja obmanjujem ljude jer kazem da ko hoce samo da igra treba da kupi i5 non k i sto bolji gpu ali da nece pogresiti ni sa amd fx opcijom i sto boljom grafickom a ti koji penis kao najgori intel fan kako su fx krs i mnogo losiji od intela ispadas realan i u pravu?![]()
Pokretac teme je zadnji put bio aktivan na dan kad je postavio temu, tako da... :eyebrows:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari