Dao sam mnogo bolji i pouzdaniji Anand test
Pazi, Anandtech zaista ima odlične testove svega ali se jedna stvar zna, a to je da su okrenuti Intelu više nego bilo koji drugi sajt na internetu. Tako da, ubacivati Anandove testove u AMD vs Intel priču je zaista neozbiljno.
Uzeti Anandov test kao potvrdu da je i5 bolji od 8350 u gejmingu je isto kao da uzmeš test Teksyndicate i onog Linusa kao potvrdu da je 8350 mnogo brži od i7 u gejmingu![]()
Ja mislim da bi najbolje bilo da sami odradimo neke game testove, i7, i5, Fx 8 i 6, jedna graficka i udriMnogo su mi mutni ovi testovi po netu
![]()
Istu temu sam pokrenuo ja u aprilu, dvoumio se izmedju i53570k i fx-a.... iiii fx je uleteo, e sad imam drugu konfiguraciju koja poseduje i5 3350p proceosor, meni je isti q igrao na njemu ili na fx-u ili sta god radio totalno mi je isto jer se to samo po testovima vidi razlika a u gejmingu nema sanse da se primeti... znaci ovde samo pobedjuje ono koji brend vise volis...![]()
ama bas nikakve veze sa monitorom nema![]()
Au ljudi vide razliku izmedju 60 i 100 fps na monitoru od 60hz. Svaka cast!
Bila je jedana zanimaljva tema u vezi toga da li se primeti ili ne. Koliko se secam ipak se primeti, pogotovo u FPS (CS ) i profi igraci su kupovali monitore od 120hz zbog ovog.. Bas je bila zanimljiva tema..
Da li sam ja jedini koji ima i5-3570k a i dalje bi vise voleo da je fx 8350 bolji i i dalje se nadam da ce ostvariti pun potencijal izlaskom igara koje su optimizovane za 8 jezgara ( zbog next konzoli) .. Cudan osecaj, iako znam da je intel bolji, i sam ga imam, vise volim amd .....
Nije cudan svi imamo taj isti osecaj, vise volimo AMD, a moramo da imamo Intela, i onda imamo grizu savesti, sto nije ni malo dobro!
Ja imao oba i uopšte ne pravim razliku, za šta imam pare u tom trenutku to kupujem. A za testove me realno zabole![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari