DeanXP je napisao(la):Da li sam ja to nesti lose shvatio ili je FX 5900 po ovome 8x2.
Bane® je napisao(la):Sad će opet svi sa ATia na nV![]()
Bane® je napisao(la):Sad će opet svi sa ATia na nV![]()
DeanXP je napisao(la):...
A neki ce sa nv25 na nv35![]()
Sigurno ce biti i nekih low cost modela. 5200 i 5600 su jako losi, a skupi.
Mozda 5300 i 5700 (lupam). Mada mislim da bi dobro dosao i 5500.
Apsolutno se slazem!byMaX je napisao(la):...
ha ha ha, pa ne mora da znaci... i nije nesto revolucionarno brzi...
Stator je napisao(la):...
joj nemoj samo 5500 zadnji je woodoo to oznaku koristio i bio kupljen za "tepsiju ribe"......
OptiPlex je napisao(la):Kad ce izaci FX5900 uopste nije bitno jer su mu cene u rasponu 650-890$
OptiPlex je napisao(la):Oj, bistrine, od mnogih ovde...
Radeon 9700/pro i svi r300 modeli ce biti (90% njih vec jesu) povuceni !!! sa trzista, i nece im padati cena jer ih nece ni biti. Kad ce izaci FX5900 uopste nije bitno jer su mu cene u rasponu 650-890$ a Ati i Nvidija vode rat ko ce imati deklarativno najbrzu kartu da bi onda ljudi masovno kupovali ove krseve sto su i jedni i drugi izdali, FX5600 i Ati 9600/pro. A od ove 2 karte ne zna se koja je gora, obe sporije i od Ti4200 a tek od 9500Pro...
Freak_Power je napisao(la):Ati je taped out r360...
Bogda ako mislis da onaj test Doom 3 govori nesto, ono je najveca podvala od konja iz Nvidie. Maksimalno su dobro napisali drivere za Doom3 i igra je upotpunosti optimizovana za GFX karticu. Vjesto uvaljeno na racun ATI, koja nije ni imala spremen drivere ako hoces da znas za ATi Radeon 9800Pro 256MB. Nego kako rekoh r360 je spremanvidimo se u sljedecoj rundi
I ti si delimicno u pravu.Bogda je napisao(la):...
9500Pro je za ATi bio nuzno zlo jer prosle jeseni nije imao dobru karticu srednje klase. 9500 pro se od 9700 razlikuje samo po stampanoj ploci i kao takav je samo marginalno jetiniji za izradu.
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari