Šta je novo?

Fudbal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo jednog komentara pravi car: "Brazilu nije bilo ovoliko teško još od kad im je Bebi Dol posvetila pesmu... :D". :D Da su znali sta ce da ih snadje vise bi im se isplatilo da nisu ni izlazili na teren izgubili bi utakmicu sa samo 0:3 sluzbenim rezultatom. :D

Aguero,Iguain , Maskerano , Di Maria, Maksi Rodrigez , De Mikelis , Zabaleta.......daleko od toga da imaju samo Mesija , ali tacno je da i Argentini fali kreativnosti u veznom redu (baskao i Brazilu) i bas se vidi koliko im fali jedan Rikelme ili jedan Di Alesandro.
Mada opet sa druge strane Holandija ima samo Robena i Van Persija , prakticno 2 igraca na kojima se zasniva igra i to je to.

Protiv Belgije najbolji na sredini je bio rezervista Argentine, Enzo Perez. Prvi put sam ga gledao ali je jako lepo povezao sredinu, po prvi put da vidim sredinu Argentine da funkcionise na prvenstvu. Mislim da ce on poceti veceras. Ako Sabelja stavi Gaga na njegovo mesto, dozivece istu sudbinu ko Brazil sinoc.

Gago je argentinski ekvivalent Freda i Joa, neko ko je zeznuo skaute pa postao profi fudbaler ni kriv ni duzan.

Gago je u rangu Lukasa Leive i Obi Mikela za najgoreg igraca ikada koji su nekako dosli do velikih klubova...

Perez je ubedljivo najbolji igrac sredine kojeg ima Argentina i imao je fantasticnu sezonu, mora da ga izvede.

Игуаин у топ 10 лошијих нападача јер нема ни дриблинг, ни шут, ни скок главом, ништа нема

Ima odlican sut, solidnu glavu.

Gago je u rangu Lukasa Leive i Obi Mikela za najgoreg igraca ikada koji su nekako dosli do velikih klubova...

U kosarci takvi mnogo cesce nicu, zbog familijarnih veza i manje uperenih pogleda. Al veruj mi kao nekome ko je mnogo proveo u sportu - kad god vidis takvog igraca, gurnuo ga je neko, bez sumnje

U kosarci takvi mnogo cesce nicu, zbog familijarnih veza i manje uperenih pogleda. Al veruj mi kao nekome ko je mnogo proveo u sportu - kad god vidis takvog igraca, gurnuo ga je neko, bez sumnje

Pa pazi ja sam u sportu 18 godina i ima toga svakako, ali bas da ga neko gurne u Celzi i Liverpul ili Real cisto sumnjam. To ih usralo da odigraju par dobrih tekmi i ovi *****i iz uprava se nalozili ko majmuni...

Sviđa mi se oblik tima u kome igra Argentina. Igraju 4-5-1, sa pretpostavkom da se sve vrti oko Mesija, ali boss na terenu večeras za mene je Maskerano. Iako igra na sredini, kod organizacije napada, Maskerano pada liniju nazad i smešta se među tandem Demikelis-Garaj što dozvoljava bekovima Zabaleti i Rohou da guraju napred i potisnu krilne bekove Holandije Kujta i Blinda. Ispod Iguaina igra trio Perez-Mesi-Laveci, gde se Perez odlično uklopio i pokazao da mu je bilo mesta u timu i ranije. Sredinom poluvremena zarotirali su se Perez i Laveci, sada je Laveci desno, Perez levo i u toj formaciji Laveci pravi probleme Holanđanima po desnom krilu zbog njihove formacije sa tri pozadi, jer kada Blind krene napred ostaje praznina.
Sve u svemu, mene je Argentina prijatno iznanadila igrom.

Poslednja izmena:
Ocekivana stek utakmica. Finale ce biti isto, nebitno ko prodje dalje..

Promena u formaciji Holandije. Upravo tamo gde probleme pravi Laveci. Umesto Indija igra Blind kao deo trojke centralnih u odbrani, Kujt pomeren na levog krilnog beka ne bi li se tu izborio sa Lavecijem, novi igrač Janmat desni k. bek.

Колико су лоши и једни и други да је то туга. Мото је не примити гол. Какви ретарди.

Poslednja izmena:
Maskeranu da podignu neki spomenik, covek je doktor.

Какав болид овај ћелави крелац:). А судије на овом првенству су шоу. Буквално најгоре првенство икада. Ако би могла оба тима да испадну било би најбоље.

Definitivno najgore prvensto koje sam ja gledao. grupna faza ok, ali od tad svi kukavicki osim Svaba...

Добар овај Де Микелис:):):) хахаха који балван ово је страшно.

Jel igra Messi?

Al su mu ga dali po uspavanci. Ako pobede Holandezi, Vlar najbolji igrac. Ako pobede Argentinci, Maskerano najbolji igrac.

Gledam ove bogatase kako trckaraju i muka mi je. Ovo veceras je jad i bijeda od fudbala...

Evo ostalo je jos finale ali vec sad mogu da kazem da je ovo najgore SP koje sam gledao. Zesce smaranje.

Шта сам ја говорио на почетку? Важно је да има голова то су други говорили који лопту у животу пипнули нису:). Најгоре светско до сада буквално по свему. Од места одигравања, преко судија до игре.

Moj avatar na ovom forumu govori vise od 1000 reci :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno