Šta je novo?

Fudbal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Toliko o tome da ce Holandija oprati Argentinu :D Losi i jedni i drugi ipak malo bolja Argentina...

Bravo.. Argentinci moji skriveni favoriti :) jos da odvalimo d*ogirane nemce i to je to !!!!

Мање лоши добише:). Ако и у недељу умртве игру имају неку шансицу:).

Argentina igra ko da ih trenira kvartet selektora Kapelo/Murinjo/Lipi/Anceloti. Sto neko rece, ove ekipe sto prolaze na guzove su opasne (dok ne nalete na Nemacku). Medjutim, posto ovo odavno nije sport radi sporta vec nesto drugo, ocekujem ubijanje kvote na Svabe u finalu i 0-0 ili 1-0 za Argentinu. Ceo svet ce staviti pare na Svabe, eto prilike kladionicarskoj mafiji da se dodatno obogati.

Kakva krajnost, pa fudbal se igra da bi kladionice prale pare od droge, oruzja i ostalih aktivnosti. Ne samo fudbal.

Kakva krajnost, pa fudbal se igra da bi kladionice prale pare od droge, oruzja i ostalih aktivnosti. Ne samo fudbal.
Fudbal je tu najmanje bitan,ako pricamo o namestanju za kladze itd itd. Postoje mnogo laksi nacini za "pranje novca"

Igoritza uhakovao g@w-u u profil :D

Što se tiče same utakmice, ona je bila taktički fenomenalno postavljena od strane oba trenera, meni je bilo zadovoljstvo da gledam te taktičke minijature :)

Meni je najzanimljivije bilo da gledam Robena van finala, kao i poraz Van Gala tog fenomenalnog strucnjaka. Ali Argentina ubi svu lepotu u fudbalu, ko Talijani 2006.

Toooooooooooo

Forca Argentinaaaaaaaaaaaaaa !!!!

Vala ima Boga , ima pravde , da su se narandzasti opet provukli na penale bilo bi previse.
Ai objektivno bili su nesto bolji tokom veceg dela utakmice i imali vise sansi.

Finale repriza iz Meksika 86-e i Italije 90-e , pa i nije tako lose ; )

Takodje pomalo ironicno sto finale na Marakani igra Argentina a ne igra Brazil.

Stvarno ne znam kako je neko mogao da navija za Holandiju , leglo pedera , prostitucije i narkomanije (i zemlju gde planiraju da legalizuju stranku pedofila) a ne za zemlju jednog velikog Ernesta Ce Gevare, Huana Manuela Fandja, Dijega Maradone , Gabrijela Batistute , Maria Kempesa, Pasarele , Manua Djinobilija, Luisa Skole , zemlju Boke Juniors, River Plate, Velez Sarsfilda, Estudijantesa, Independijentea, Rasing Kluba, Njuels Old Bojsa, Argentinos Juniorsa.........i kako mnogi pricaju najboljeg rostilja na svetu : )

Tačno je da Argentina UOPŠTE ne igra lep fudbal i da njihov fudbal nije lep kao što je pre deset godina i više bio, ali opet, po meni, ona je skriveni favorit protiv Nemaca.

Primili su najmanje golova na prvenstvu, njihova odbrana je veoma jaka (za razliku od Brazila). Dakle navijam za Argentinu, nadam se da će u nedelju uveče osvojiti svoju treću titulu svetskog prvaka u fudbalu.

Toooooooooooo

Forca Argentinaaaaaaaaaaaaaa !!!!

Vala ima Boga , ima pravde , da su se narandzasti opet provukli na penale bilo bi previse.
Ai objektivno bili su nesto bolji tokom veceg dela utakmice i imali vise sansi.

Finale repriza iz Meksika 86-e i Italije 90-e , pa i nije tako lose ; )

Takodje pomalo ironicno sto finale na Marakani igra Argentina a ne igra Brazil.

Stvarno ne znam kako je neko mogao da navija za Holandiju , leglo pedera , prostitucije i narkomanije (i zemlju gde planiraju da legalizuju stranku pedofila) a ne za zemlju jednog velikog Ernesta Ce Gevare, Huana Manuela Fandja, Dijega Maradone , Gabrijela Batistute , Maria Kempesa, Pasarele , Manua Djinobilija, Luisa Skole , zemlju Boke Juniors, River Plate, Velez Sarsfilda, Estudijantesa, Independijentea, Rasing Kluba, Njuels Old Bojsa, Argentinos Juniorsa.........i kako mnogi pricaju najboljeg rostilja na svetu : )

Mozda nisu navijali za njih, jer ti tvoji nisu igrali danas :d
Sala mala, nisu nijedni bili nizasta, smorio sam se zesce nzm sto sam gledao uopste.

Poslednja izmena:
@Mack 10

Rasing klub do kraja ! ! ! Jedan od mojih omiljenih klubova ;)

Kada smo kod argentine,sve bih dao da mogu da skupim kes i vreme pa da provedem tamo mesec dana ;)

Da ne bude skroz off. Finale 1 1,i pobeda argentine na penale

Poslednja izmena:
Vamos Argentina! Hebi lale!

Bilo ok.

Poslednja izmena:
@Mack 10

Rasing klub do kraja ! ! ! Jedan od mojih omiljenih klubova ;)

Oni su klub sa jakom tradicijom ali poslednjih sezona bas lose igraju , bili su cini mi se poslednji ili pretposlednji i bili su na ivici ispadanja.
Inace njihov najveci rival i jos slavniji Independiente (inace klub koji je najvise puta bio prvak Juzne Amerike) je tavorio u drugoj ligi godinu dana i tek sad su se vratili nekako , pa eto sledece sezone u Argentini opet cemo gledati veliki derbi u Aveljanedi.

Inace meni je uvek Boka Juniors bila pojam tamo , imam inace i njihov dres koji rado nosim : )

Bilo bi previse da nemci izgube. Ako je neko zasluzio da nesto osvoji u zadnjih 10 god, onda su to nemci
A holandjani nisu sutnuli na gol sve do 92 minuta, nisu zaslizili da prodju i ako za njih navijam, voleo bi da i oni napune brazil

@Mack 10

Znam tebra to sve. Ljubitelj sam arg klubskog fudbala,pratim ga redovno na sportklubu.

Ako mene pitas,mnogo vise gotivim river nego boku :)

Steta sto i jedni i drugi nisu mogli da ispadnu. Ocaj od utakmice.

Ladno mi Cale zaspao na svakoj utakmici, sem onoj Belgije i Amera, Brazil i Švabe nije ni gledao.

Bilo bi previse da nemci izgube. Ako je neko zasluzio da nesto osvoji u zadnjih 10 god, onda su to nemci

Uh ala ima da se radujem ako nemci izgube, lele !!! Neko mora da se osveti njima za poraz Brazila, ne interesuje me da li je to Argentina ili Holandija. U ovom slučaju prošla je Argentina, pre svega zbog bolje taktike i zbog mnogo boljeg golmana koji je odbranio dva penala.

@Mack 10

Znam tebra to sve. Ljubitelj sam arg klubskog fudbala,pratim ga redovno na sportklubu.

Ako mene pitas,mnogo vise gotivim river nego boku :)

Doduse ja vise volim Brazilsku ligu , za mene je Brasileirao broj jedan :)
Recimo Cileanska liga mi je sve bolja i zanimljivija , redovno su mi i na tiketima , ali nazalost nemam gde da je gledam.

Nego ja mislim da je ovo Holandiji maksimum maksimuma, mislim kako neko moze reci za ekipu koja nije postigla gol 240 minuta da zasluzuje da igra finale.
Vecina se slazu da im je ovo mozda i najslabija generacija u poslednjih ko zna koliko i govorilo se da nece proci ni grupu (sto je bilo i realno da ne prodju) ali svaka im cast za partiju protiv Spanije , pozitivno su iznenadili , odigrali dobro tu grupnu fazu , ali kad je dosla nokaut faza ipak se videlo da nemaju oni taj kvalitet i da trenutno nisu kalibar da pucaju na naslov.

A holandjani nisu sutnuli na gol sve do 92 minuta, nisu zaslizili da prodju i ako za njih navijam, voleo bi da i oni napune brazil

+1

Ne znam što su igrali ovako... Iskreno, mislim da je problem što LvG je očekivao napade Argentine, a ovi da bljesnu iz kontre. Kao da su namerno bacali lopte jedni drugima, da bi onda drugi išli na kontre. Ej bre onaj Snajder i Vijnaldum... Pa ne znam što ih LvG ceni, ali meni su oni očajni od početka SP. Opet uspeh je i ovo što je postigao, sa ovakvom mladom ekipom. Kontam da će sudije navući da se Brazil domogne trećeg mesta, sem ako Holandjani ne naprave drugu taktiku, pa ih oprase kao Nemci...

Inace malo da utesim one koji su tuzni sto se ovo prvenstvo blizi kraju i sto su preostale samo jos 2 utakmice , naime sledeceg leta u ovo vreme, imacemo jos jedan vrhunski turnir da gledamo , sledece godine se igra Copa America u Cileu , igrace se u 8 gradova a titulu brani Urugvaj iz 2011-te.
Mislim Argentina, Brazil, Cile, Urugvaj, Kolumbija, Ekvador, Meksiko , Paragvaj, Peru, Venecuela, Bolivija .............svakako da ce biti odlcno i zanimljivo prvenstvo (mozda cak jace i od prethodnog evropskog)

Никада нисам волео јужноамерички стил па ни данас. Досада, досада, досада.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno