Sa ovakvom igrom ima Nemci da ih napune ko deda lulu.Bravo.. Argentinci moji skriveni favoritijos da odvalimo d*ogirane nemce i to je to !!!!
Jel igra Messi?
Fudbal je tu najmanje bitan,ako pricamo o namestanju za kladze itd itd. Postoje mnogo laksi nacini za "pranje novca"Kakva krajnost, pa fudbal se igra da bi kladionice prale pare od droge, oruzja i ostalih aktivnosti. Ne samo fudbal.
Toooooooooooo
Forca Argentinaaaaaaaaaaaaaa !!!!
Vala ima Boga , ima pravde , da su se narandzasti opet provukli na penale bilo bi previse.
Ai objektivno bili su nesto bolji tokom veceg dela utakmice i imali vise sansi.
Finale repriza iz Meksika 86-e i Italije 90-e , pa i nije tako lose ; )
Takodje pomalo ironicno sto finale na Marakani igra Argentina a ne igra Brazil.
Stvarno ne znam kako je neko mogao da navija za Holandiju , leglo pedera , prostitucije i narkomanije (i zemlju gde planiraju da legalizuju stranku pedofila) a ne za zemlju jednog velikog Ernesta Ce Gevare, Huana Manuela Fandja, Dijega Maradone , Gabrijela Batistute , Maria Kempesa, Pasarele , Manua Djinobilija, Luisa Skole , zemlju Boke Juniors, River Plate, Velez Sarsfilda, Estudijantesa, Independijentea, Rasing Kluba, Njuels Old Bojsa, Argentinos Juniorsa.........i kako mnogi pricaju najboljeg rostilja na svetu : )
Stvarno ne znam kako je neko mogao da navija za Holandiju , leglo pedera , prostitucije i narkomanije
@Mack 10
Rasing klub do kraja ! ! ! Jedan od mojih omiljenih klubova![]()
Bilo bi previse da nemci izgube. Ako je neko zasluzio da nesto osvoji u zadnjih 10 god, onda su to nemci
@Mack 10
Znam tebra to sve. Ljubitelj sam arg klubskog fudbala,pratim ga redovno na sportklubu.
Ako mene pitas,mnogo vise gotivim river nego boku![]()
Bilo bi previse da nemci izgube. Ako je neko zasluzio da nesto osvoji u zadnjih 10 god, onda su to nemci
A holandjani nisu sutnuli na gol sve do 92 minuta, nisu zaslizili da prodju i ako za njih navijam, voleo bi da i oni napune brazil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari