Šta je novo?

Fudbal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Marko Pa kad je bio kontakt, zasto Meksiko nije dobio penal kada je onaj nogom sutuo u glavu Meksikanca?

Malo ga je nagazio ali tek kada je ovaj vec izgubio loptu.........

Pa kad je bio kontakt, zasto Meksiko nije dobio penal kada je onaj nogom sutuo u glavu Meksikanca?

Uh uh, to je moglo da se zavrsi tragicnije od duela Oberon Martela i Planine. Da covek nije izmakao glavu na vreme. Jer su dvojica isla djonom na njega.

To je licemerje o kojem pricam, Suarez je nepozeljan jer grize ljude (ali jos nista nije odgrizao za razliku od jednog engleskog huligana koji je kolegi odgrizao uvo u Tajsonovom stilu). Sa druge strane potezi koji mogu trajno da obogalje igrace se racunaju pod "u zaru igre" kategoriju.

Poslednja izmena:
Ne znam sta kukate? Jeste Roben znalacki teatralno pao ali je i postojao kontakt... minimalan ali ga je Rafa nagazio.

Nisam siguran da ga je nagazio. Izgleda mi kao da je stao bukvalno milimetar ispred Robenovog stopala a onda ovaj naravno prevuko nogu preko i uradio lastu :D

Zasto Holandiji nije sviran penal isto nad Robenom u prvom poluvremenu kada su Markez i Moreno opalili Arjena po nogama?!

Nemojte toliko da cepidlacite, penal je bio... glupost Rafe da onako ide u nadoknadi vremena sto je Roben znao da iskoristi.

Ja navijam za holandiju od malena, oni su institucija za sve, najslicniji su nemcima, i jedina ekipa koja moze da ih s**** je nemacka trenutno. Ovo prvenstvo im je stvatno ekipa malo losija, al pre 4 god su sve same Igracine bile u ekipi.

zakacio ga je malo, ali je govedo palo kao da je metak primio. da bog mu nogu skratili

Nemojte toliko da cepidlacite, penal je bio... glupost Rafe da onako ide u nadoknadi vremena sto je Roben znao da iskoristi.

Glupost je sudije da odlucuje pobednika svirajuci penale u nadoknadi vremena, ukoliko penal nije 100% ocigledan. Videli smo to vec u duelu Grka i Slonova, videli smo i sada. To je za mene definicija loseg sudije, jer direktno odlucuje tok utakmice nepromisljenim potezima.

***. Исто као суарез,погледаш га а он већ на земљи. Таквих ће играча увек бити ***

Ako Grci prodju, smem da se kladim da ce pasti dogovor u svlacionici da ko bude imao najbolju priliku obogalji Robbena sto grdnije zna i ume. Iskljucenje je vredno toga jer Robben vredi za cetvoricu.

Au brate al si mu ga dao kako izbaciti Holandjane sa SP. Al inace i ja nemogu da podnesem vise tu njihovu bolest kada je narandzasta boja u pitanju. Razumem ja istoriju i utociste iste boje u njoj ali ovo je vec za ispitivanje.

Nije bilo ni p od penala. Samo je prevukao svoju nogu preko Markezove i onda simulacija kako "izgleda kad te udari 220 v".

@G@W - I meni je dosta takvog licemerja. Videlo se od pocetka da sudija blago favoritizuje Holandiju.. Ne puno, ali dovoljno ;)

@Marko - Ne cepidlaci niko. Iz aviona se vidi da je u sve tri situacije namerno pao i da je pokusavao da iznudi prekrsaj. U tom drugom se vidi kako je namerno nogu ubrzao ka potkolenici Herere ili kako se vec zove nesrecni Meksikanac. Mogao je da izbegne da je hteo, seti se akcije iz drugog poluvremena kada je preskocio onog kao macor ;) Zato sto je mislio da ima priliku da postigne gol. Profesionalac je i u glumi i u fudbalu.

Mnogo vi ....
Pitao bi vas da recimo neki nas igrac tako padne u 92om minutu, bio bi heroj. Kao pre 4 godine kad je ovaj rukama odbranio gol i ovi posle promasili penal u 93em minitu.
To je njihov posao, i ako mogu da izmigolje penal, zasto da ne?
Zahvaljujuci njemu, njegova reprezentacija je prosla, ako ti prolazak zavisi od simuliranja, svi bi vi padali kao domine da ste na njegovom mestu.

Ja navijam za holandiju od malena, oni su institucija za sve, najslicniji su nemcima, i jedina ekipa koja moze da ih s**** je nemacka trenutno. Ovo prvenstvo im je stvatno ekipa malo losija, al pre 4 god su sve same Igracine bile u ekipi.

+1
Nakon Mijatoviceve precke koja nazalost jos uvek odzvanja, nakon silovanja Jugoslavije od strane odlicnog Kluiverta... I dan danas na svakom takmicenju omiljena fudbalska reprezentacija.

U prvom poluvremenu cist penal.
Robben jeste ljigav, ali jos nije na nivou one sake cigana iz Barselone.

Glupost je sudije da odlucuje pobednika svirajuci penale u nadoknadi vremena, ukoliko penal nije 100% ocigledan. Videli smo to vec u duelu Grka i Slonova, videli smo i sada. To je za mene definicija loseg sudije, jer direktno odlucuje tok utakmice nepromisljenim potezima.

Igraci svojim nepromisljenim potezima dovode do toga a ne sudija.
I ono je za Grke bio cist penal, tu nema diskusije.

Poslednja izmena:
Да се разумемо, не волим нити сам икада волео Холандезе. Али, то је екипа која пролази чак и када игра лоше. Пенал је био, контакт је постохао и ћао здраво. Нека се Маркез запита следећи пут. Ми када играмо лоше пуцамо по свим шавовима, не можемо ни да им присмрдимо. Од овакве Холандије ми би добили 5 комада без проблема. Холанђани иду до финала највероватније.

Raspisali ste se mnogo pa sam malo preleteo (kao Roben ;) ), ali penal u 93min nije postojao... Da je nastavio da ide pa ajde, ali on je sam poskocio i preskocio i razbio se ko *****. Sve u svemu ipak mi je vise krivo sto juce Cile nije prosao...

Holandjanima ce braca Grcite da dodju glave, sad kad su se napalili na trofej :)

Hahaha, Robbery je neprevazidjen :D

Pa nijedna od tri situacije nije bila za penal, smrad cim predje liniju i udje u kazneni gleda kako da zapne i da dobije penal. Nazalost uspijeva mu. Neki dan sam gledao emisju u kojoj su bili faulovi nad Maradonom i realno je da su tad kriterijumi bili drugaciji, sam Maradona je trcao i borio se dok ga nisu oborili, a sad je naopako - ovaj sto napada se bori da padne, a ovi sto ga ganjaju se bore da on ostane da stoji jer znaju da danas u kaznenom pad u vecini slucajeva znaci penal pa samo malo da lici na to.

Ispade mi Mexico :(

Ljigavi holandjani isfolirase penal i to je to...

Ipak imali su sve u rukama, posle vodjstva prestali su da igraju i to im je doslo glave...steta, mislim da je Herrera zatajio jel je bilo ocigledno vec posel 10 minuta od gola da se raspadaju u odbrani i veznom redu, nista nije poduzeo ozbiljno jos je i uveo onog pozera i MUTD-a...na kraju ostaje mi Costarika da navijam za nju ili Grcku ko prodje...

Mene je onaj mali James ponajvise odusevio jer je prvi vrhunski fudbaler posle mnogo godina koji igra odbranu srcem i nije folirant. Nadam se da ce takav i ostati. Ovi ostali, Robben, Ribbery, Ronaldo, Messi, Neymar, Suarez sve glumac do glumca a kao najbolji su. To tako biva kada fudbalom zagospodare oni bez morala tj kriminalci (vlasnici klubova, menadzeri, vlasnici kladionica, funkcioneri FIFA, UEFA, nacionalnih saveza, klubova).

Kukao sam sto su Dzaju smestili iza resetaka, jer to je Dzaja legenda. Sad mi je jasno da ljudi sa takvim mentalitetom trebaju ceo zivot povesti iza resetaka.

sad je naopako - ovaj sto napada se bori da padne, a ovi sto ga ganjaju se bore da on ostane da stoji

:D

Misllim da ce posle ovog pozorista od svetskog prvenstva sniziti kriterijume za faul, ili ce uvesti sudjenje na osnovu replay-a, prevrsilo je svaku meru.

Mene je onaj mali James ponajvise odusevio jer je prvi vrhunski fudbaler posle mnogo godina koji igra odbranu srcem i nije folirant. Nadam se da ce takav i ostati. Ovi ostali, Robben, Ribbery, Ronaldo, Messi, Neymar, Suarez sve glumac do glumca a kao najbolji su.

+1000

Mene je onaj mali James ponajvise odusevio jer je prvi vrhunski fudbaler posle mnogo godina koji igra odbranu srcem i nije folirant. Nadam se da ce takav i ostati. Ovi ostali, Robben, Ribbery, Ronaldo, Messi, Neymar, Suarez sve glumac do glumca a kao najbolji su. To tako biva kada fudbalom zagospodare oni bez morala tj kriminalci (vlasnici klubova, menadzeri, vlasnici kladionica, funkcioneri FIFA, UEFA, nacionalnih saveza, klubova).

Najjace je sto pola pravih faulova ne bi ni bilo svirano da se ne bacakaju po terenu. Prednost. :d

Misllim da ce posle ovog pozorista od svetskog prvenstva sniziti kriterijume za faul, ili ce uvesti sudjenje na osnovu replay-a, prevrsilo je svaku meru.

To bi tako trebalo ali... gol tehnologija, tajm auti, gledanje snimka da se potvrdi odluka sudije... jos samo jajetom da zamene loptu i dobicemo jedan drugi sport sa istim imenom. Fudbaleri vec lice na bildere od pre 30 godina, puni su kojekakvih hormona, samo jos malo pravila igre da se izmene i americki fudbal ce postati internacionalni fudbal. Ionako vise igraju rukama i u vazduhu nego sto sutiraju loptu.

Ispade mi Mexico :(

Ljigavi holandjani isfolirase penal i to je to...

Ipak imali su sve u rukama, posle vodjstva prestali su da igraju i to im je doslo glave...steta, mislim da je Herrera zatajio jel je bilo ocigledno vec posel 10 minuta od gola da se raspadaju u odbrani i veznom redu, nista nije poduzeo ozbiljno jos je i uveo onog pozera i MUTD-a...na kraju ostaje mi Costarika da navijam za nju ili Grcku ko prodje...

Ovo stoji, Meksikanci su ušli u svoj gol i čekali kraj, kao da gledam našu reprezentaciju ili klub kada treba "čuvati" rezultat. Da su nastavili da igraju kao do gola mislim da bi bili nagrađeni za to.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno