cpt. Milisav
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.02.2008
- Poena
- 319
@Marko Pa kad je bio kontakt, zasto Meksiko nije dobio penal kada je onaj nogom sutuo u glavu Meksikanca?
Pa kad je bio kontakt, zasto Meksiko nije dobio penal kada je onaj nogom sutuo u glavu Meksikanca?
Ne znam sta kukate? Jeste Roben znalacki teatralno pao ali je i postojao kontakt... minimalan ali ga je Rafa nagazio.
Nemojte toliko da cepidlacite, penal je bio... glupost Rafe da onako ide u nadoknadi vremena sto je Roben znao da iskoristi.
Ako Grci prodju, smem da se kladim da ce pasti dogovor u svlacionici da ko bude imao najbolju priliku obogalji Robbena sto grdnije zna i ume. Iskljucenje je vredno toga jer Robben vredi za cetvoricu.
Sta ti je fudbal.. Kao da nisam dovoljno mrzeo Robena.
Ja navijam za holandiju od malena, oni su institucija za sve, najslicniji su nemcima, i jedina ekipa koja moze da ih s**** je nemacka trenutno. Ovo prvenstvo im je stvatno ekipa malo losija, al pre 4 god su sve same Igracine bile u ekipi.
Glupost je sudije da odlucuje pobednika svirajuci penale u nadoknadi vremena, ukoliko penal nije 100% ocigledan. Videli smo to vec u duelu Grka i Slonova, videli smo i sada. To je za mene definicija loseg sudije, jer direktno odlucuje tok utakmice nepromisljenim potezima.
Robben jeste ljigav, ali jos nije na nivou one sake cigana iz Barselone.
Bajernov dvojac je oduvek bio iznad i tog nivoa :d
[youtube]X1rGbatibpo[/youtube]
@ 1:00 :laugh:
sad je naopako - ovaj sto napada se bori da padne, a ovi sto ga ganjaju se bore da on ostane da stoji
Mene je onaj mali James ponajvise odusevio jer je prvi vrhunski fudbaler posle mnogo godina koji igra odbranu srcem i nije folirant. Nadam se da ce takav i ostati. Ovi ostali, Robben, Ribbery, Ronaldo, Messi, Neymar, Suarez sve glumac do glumca a kao najbolji su.
Mene je onaj mali James ponajvise odusevio jer je prvi vrhunski fudbaler posle mnogo godina koji igra odbranu srcem i nije folirant. Nadam se da ce takav i ostati. Ovi ostali, Robben, Ribbery, Ronaldo, Messi, Neymar, Suarez sve glumac do glumca a kao najbolji su. To tako biva kada fudbalom zagospodare oni bez morala tj kriminalci (vlasnici klubova, menadzeri, vlasnici kladionica, funkcioneri FIFA, UEFA, nacionalnih saveza, klubova).
Misllim da ce posle ovog pozorista od svetskog prvenstva sniziti kriterijume za faul, ili ce uvesti sudjenje na osnovu replay-a, prevrsilo je svaku meru.
Ispade mi Mexico
Ljigavi holandjani isfolirase penal i to je to...
Ipak imali su sve u rukama, posle vodjstva prestali su da igraju i to im je doslo glave...steta, mislim da je Herrera zatajio jel je bilo ocigledno vec posel 10 minuta od gola da se raspadaju u odbrani i veznom redu, nista nije poduzeo ozbiljno jos je i uveo onog pozera i MUTD-a...na kraju ostaje mi Costarika da navijam za nju ili Grcku ko prodje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari