Šta je novo?

Fudbal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Penal je bio u prvom poluvremenu, nije sviran Holandiji.
Na kraju je sviran iako nije bilo za penal. Mogu svi da kukaju kolko god hoce, zasluzeno.

bio je i penal za meksiko u prvom poluvremenu i 3 zuta koje holandjani nisu dobili, to nekako svi zaborave

Iskreno i Meksiko je trebao 3 zuta da dobije.

Meni je dovoljno da citam "ljigavi Holandjani, Roben" i onda mi je jasno koliko ljudi mogu da budu objektivni kada je ova utakmica u pitanju.

EDIT: I postavljate te gifove iz ugla gde se ne vidi da je Markez nagazio Robena, jeste da je bilo po vrhu kopacke ali i to je dovoljno njemu da padne, to svi znamo. Covek je naseo, kontakt je postojao i kraj.

Poslednja izmena:
da je roben dobio vise nego zasluzeni zuti, videli bi da li bi se i dalje ovako bacao. realno sudija je nekorektnim kriterijumom direktno uticao na krajnji ishod utakmice. trebali su i meksiko i holandija da dobiju penal u prvom i roben plus jos neki igraci da dobiju zute. ovako je covek odlucio da sam resi utakmicu u 93". sramota

Tesko je nasim ljudima da budu objektivni kada je Oranje u pitanju.

Holandija igrom u drugom delu zasluzeno ide dalje. Meksiko skoro pa kao Murinjo.

Van Gaal majstor. Prosecnom ekipom lagano do polufinala.

Poslednja izmena:
Moje misljenje, jeste ga zgazio, nije morao da padne, moglo mu se da padne i dobije penal, to je i uradio, zasluzen penal.
Zgazio ga je u kaznenom, dovoljno.

Van Gal me razoracarao sto je toliko cekao da uvede Huntelara. Ispostavilo se da nije kasno, no ne znam zasto toliko cekanja.

Poslednja izmena:
Ja pratim Van Gala od kako je trenirao Barselonu, zbog toga se uvek nasmejem kada neko kaze da je covek majstor medju trenerima. Nije mogao nikog da pobedi a imao je Luis Enrikea i Gvardiolu u ekipi. Prvo sto ce da uradi kada se zavrsi SP, jeste da pretplati osam Holandjana i fala bogu uzme procenat od svakog transfera.

Ne svira se ovakav penal u 90. Meksikanci igrali kao babe posle gola koji su dali.

Svaka izmena koju je napravio do sada na prvenstvu je bila pun pogodak.
A tek kako je zatvorio Spance...

cuvek je rupa od trenera, meksiko ga dominirao sa igracima iz domace lige. spaniju je dobio na srecu, a ne na taktiku, ovi su im mogli 3 komada dati u prvom poluvremenu. australiju je dobio na srecu isto.
sto se tice njegove klupske trenerske karijere, pa covek je oterao jednog rikelmea i rivalda iz ekipe, ee o cemu dalje da se prica

article-2674132-1F3F115300000578-905_634x403.jpg

Ako je u prvom poluvremenu bio penal za holandiju, onda je i ovo takodje cist penal.

Ljigavko se izvinuo za simuliranje u I poluvremenu. Dal ce da ga mozda kazne:laugh:

Poslednja izmena:
Sam LVG je izjavio da mu nije cilj na SP da zabavlja siroke narodne mase vec da pobedi.

A tu je Vlar pre bio na lopti, jeste opasna igra ali ne i penal.

Posle utkamice svi su sudije i treneri.

U 50 minutu je dovoljno biti razuman a ne trener da se uvede Hunteler...
Posle utakmice je ocigledno vec svima da je to bilo potrebno.

Nisam mislio na to, več na ovih par pametnjakovića koji su očito školovane sudije i treneri, pa dele savete šakom i kapom :)

Evo cist penal za Kostariku nije sudjen. Ako mrtvi Grci prodju dalje ja prestajem da gledam prvenstvo.

Naravno da Grci idu dalje... dupli pas Sokrat i Aristotel, Arhimed zabija glavom :d

Poslednja izmena:
Tako je, LvG do finala i da se osvoji. Kida Holandija! Robben brat odradio sve i zaslužio je bar 3 penala, al eto samo jedan je sviran. Jedva čekam da dodje LvG u klub, da pokida!

Uruk био у праву Сократис га убо:).

Tako je, LvG do finala i da se osvoji. Kida Holandija! Robben brat odradio sve i zaslužio je bar 3 penala, al eto samo jedan je sviran. Jedva čekam da dodje LvG u klub, da pokida!

Nisam znao da ti je Robben brat. Blago tebi.

Edit: Kostarika - Grcka, prva utakmica gde zalim sto cu gledati produzetke. Zasluzili su Grci da daju gol ali je utakmica ispod svakog nivoa. Treba obe ekipe da diskvalifikuju zbog lose igre i izvuku negog iz sesira od vec eliminisanih da ih zameni.

Poslednja izmena:
Nisam znao da ti je Robben brat. Blago tebi.

Edit: Kostarika - Grcka, prva utakmica gde zalim sto cu gledati produzetke. Zasluzili su Grci da daju gol ali je utakmica ispod svakog nivoa. Treba obe ekipe da diskvalifikuju zbog lose igre i izvuku negog iz sesira od vec eliminisanih da ih zameni.

A ovde ne kukas na sudije sto nije sviran cist penal jer ipak ovo nije ogavna Holandija? :d ;)

Jer da jeste verovatno ne bi gledali produzetke.

Jedino je kolumbija zasluzeno prosla u cetvrtfinale, ovi svi ostali jedva nesto

Bila bi nepravda za fudbal da je zbog onoga sviran penal, nit je bilo i jednog kostarikanca u 16, niti je bilo namere, niti je uticalo na igru. Po pravilima to se svira, ali nije pravedno :)

Sudjenje do sada je bilo, blago receno, kriminalno. Vecina nazovi fudbalera jedva ceka dodju nekako do sesnaesterca i jos ako ih neko pipne ili prodje pored njih, samo gledaju da sto teatralnije padnu. Ne znam da li je neko dobio zuti za simuliranje(mozda jedan, nisam siguran), a trebali su dosta njih. ****s takav fudbal. Kontakt mora da postoji, pa nije ovo odbojka. Kad izadju pojedini na teren, to su opasne frizure, namrgodjene face, sevaju tetovaze, kao cvrsti momci, a ono, najobicnije devojcice, sminkeri. Sramota.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno