Šta je novo?

Fudbal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo jedan detalj. Kad Agilar šalje loptu glavom Rodrigezu, dakle lopta već putuje, Rodrigez je okrenut leđima u trenutku u deliću sekunde okreće glavu prema golu, lopta leti prema njemu on gleda na dve strane u loptu i u Musleru, bira gde će da pošalje loptu...

Hyg3wpZ.gif

@Borgof
I ja sam čuo Osut Mezil, ali sam više oguglao na to...

Poslednja izmena:
To moze ceo dan da se gleda..

A ovde se Gerrard za dlaku izvukao :D

14854.gif

Holy shiiitt.. :d osetio ga u pola sekunde

Ja stvarno ne mogu da verujem koliko covek davi nebitnim cinjenicama umesto da se fokusira na utakmicu.

Upravo te " nebitne " cinjenice su ono sto je podiglo gledanost svojevremeno premier lige jer on to radi kako treba. Koliko je samo dosadnih utakmica i jedino sto ih nekad odrzi jesu neke zanimljivosti koje ne mozes naci u novinama a covek ih zna. Njegov jedini problem je sto se uhvatio bio sa vaterpolom koji ne poznaje pa je malo propao ali za fudbal je odlican. No, vama ne valja nista nase izgleda, samo je tudja trava zelenija. Ne bi cuo da neko nas valja pa da ne znam sta je.
umesto da se fokusira na utakmicu.

Sta tu ima da se fokusira ? Na " djura je dodao peri a pera promasio " ?

Poslednja izmena:
O Stojanovicu pricas? Na B92 i u ranijem periodu mi je bio najbolji nas komentator, te njegove price su bile zanimljive i smesne.. Ali nesto se desilo s tim covekom, ne znam sta, mnogo vise lupeta, glas i nacin pricanja mu je postao tri puta isfeminiziraniji.. ne znam, definitivno nije isti voditelj kao pre, ili mi to ranije nije smetalo..

Samo jedan detalj. Kad Agilar šalje loptu glavom Rodrigezu, dakle lopta već putuje, Rodrigez je okrenut leđima u trenutku u deliću sekunde okreće glavu prema golu, lopta leti prema njemu on gleda na dve strane u loptu i u Musleru, bira gde će da pošalje loptu...

Hyg3wpZ.gif

@Borgof
I ja sam čuo Osut Mezil, ali sam više oguglao na to...
Ау каква њушка. Свака му част, скидам капу. :Klanjanje

Upravo te " nebitne " cinjenice su ono sto je podiglo gledanost svojevremeno premier lige jer on to radi kako treba. Koliko je samo dosadnih utakmica i jedino sto ih nekad odrzi jesu neke zanimljivosti koje ne mozes naci u novinama a covek ih zna. Njegov jedini problem je sto se uhvatio bio sa vaterpolom koji ne poznaje pa je malo propao ali za fudbal je odlican. No, vama ne valja nista nase izgleda, samo je tudja trava zelenija. Ne bi cuo da neko nas valja pa da ne znam sta je.

Sta tu ima da se fokusira ? Na " djura je dodao peri a pera promasio " ?
+1.

Кажем ја ништа од меча мексико холандија. Максималан штек са обе стране.

Loše prilično. Mada, nisam ni očekivao baš dobar meč.
Holandija posebno podbacila. Mada, 38 stepeni je.

Poslednja izmena:
Ostecena Holandija, bio je cist penal. Ali moram priznati da mi je izuzetno drago sto sudija nije svirao penal. Bilo bi nepravedno da je Holandija dosla do vodjstva posle jedinog napada u prvom poluvremenu i to posle greske protivnicke odbrane. Pre toga nisu nijednom presli pola niti stvorili akciju. Ako je ovo taj fudbal koji Van Gal planira da gaji u Junajtedu, bojim se da im ne gine jos jedna sezona bez Lige Sampiona.

Robenov problem je taj što je veliki simulator i prevarant tako da je i sudijama teško da razluče da li je u pitanju još jedna simulacija ili zaista faul, to mu se i sada desilo, a za takvu reputaciju sam je kriv.

Koliko je samo dosadnih utakmica i jedino sto ih nekad odrzi jesu neke zanimljivosti koje ne mozes naci u novinama a covek ih zna.
Moze se i tako gledati, ali je najveci problem u celoj prici taj sto je covek poceo to da radi i na zanimljivim utakmicama sa mnogo dinamike, gde zaista nema potrebe za mnogo mesanja komentatora osim par usputnih analiza desavanja na terenu. Secam se kada su u LS igrali Real i Barsa kada je lik konstantno za vreme napada Reala baljezgao neke gluposti da bi se osvrnuo na utakmicu tek kada Barsa preuzme posed.

Moze da ga voli i brani koliko ko hoce (slazem se sa Borisom da je nekada i bio pristojan komentator), ali po meni jedna jako iritantna pojava od coveka u kompletu, od nacina na koji obavlja svoj posao do fizickog prikaza. Mislim covek se jednostavno previse trudi... evo gledam neko vece utakmicu Italije, i lik se konstanto trudi da izgovara imena italijanskih igraca sa onim dugim silaznim italijanskim samoglasnicima, ko neki ***** koji je gledao Sopranove pa se popalio. Gledam tekmu i pitam se cemu to care?

DesHJiljije...

Jos jedna pauza, 30 stepeni, ja ne bi ni na tribinama izdržao :d

Robenov problem je taj što je veliki simulator i prevarant tako da je i sudijama teško da razluče da li je u pitanju još jedna simulacija ili zaista faul, to mu se i sada desilo, a za takvu reputaciju sam je kriv.

U prvom poluvremenu oba starta nad njim su za penal. U drugom prvi start je bio faul, drugi kada je pokusao da iznudi penal nije. Treci put, da je pao preko Markesove noge bio bi cist i zasluzen penal ali nije.

Bolja Holandija u drugom poluvremenu.

Opasna odbrana na ovom SP-u

memo-ochoa-meme.jpeg

Da je u matrix-u, važilo bi se. :D

Robena za Hollywood. Osteceni Meksikanci.

Poslednja izmena:
Holandija u polufinalu!

Kosta Rika/Grčka u polufinalu - I dont think so... :trust:

Pa i nisu jer je ranije trebao biti penal. Ali da je ljigav igrac, to jeste. Samo sto ako ne ujedas ljude oko sebe nikoga nije briga da li si ljigav fudbaler ili ne :)

Па пенал је чист нема шта испружена нога и ћао Маркез банана. И какав би то био четвртфинални дуел са Мексиканцима:). Hasta luego.

Sta ti je fudbal.. Kao da nisam dovoljno mrzeo Robena.

На крају испаде озбиљан меч.. Колико потенцијала има холандија,да су од старта меча играли овако било би много лакше по њих

Ja ne znam ko prica da su Holandjani neki favoriti za titulu. Prosek ekipa na celom prvenstvu osim prvo kolo protiv ocajne Spanije koja im je ostavljala previse prostora. Sledece 2 tekme u grupi su bili losiji od protivnika i danas na sliu ugurase nekako 2 gola. Imaju srece u zrebu tako da idu u polufinale nazalost, ali dalje nema sta da traze.

Da je celavi dobio zuti kada je trebalo, ovo se ne bi desilo.

Holandija = Robben

Nijednom nije bio start za penal. Prvi put je cisto simuliranje, drugi put je namerno sutnuo Meksikanca (kog su btw izneli i nije nastavio utakmicu) a ovo trece... Nije ni za komentar. Skocio je preko nogu Meksikanca i onda dobija penal?! Da je odlican igrac - jeste, ali zasluzio je zuti u startu za simuliranje. Cak se i komentator (koji je navijao za Holandiju) iznenadio sto nije dobio karton... Sta reci onda?

Ako Grci prodju, smem da se kladim da ce pasti dogovor u svlacionici da ko bude imao najbolju priliku obogalji Robbena sto grdnije zna i ume. Iskljucenje je vredno toga jer Robben vredi za cetvoricu.

Ne znam sta kukate? Jeste Roben znalacki teatralno pao ali je i postojao kontakt... minimalan ali ga je Rafa nagazio.

Kukam na njegovu facu, pojavu, i istoriju..

koja kradja - prevara. pa roben je trebao crveni da dobije za simuliranje jos u prvom poluvremenu. dokle god takva nesportski potezi prolaze nekaznjeno fudbal ce samo da tone

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno