Šta je novo?

Fudbal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Све је то лепо само што га није саплео него мало одгурнуо руком. Хулк у задње време нема самопоуздање и лакше му је да падне и да покуша да извуче пенал него да заврши такву шансу. По мени ни говора о пеналу

Gurace ih sudije they said..

Čile u totalnoj kontroli utakmice, gol visi u vezduhu.
Brazil clueless...

Je l moze neki link za live streem na androidu :D free ofc

И екипа која овако прође даље углавном осваја СП. Надам се да грешим.

Nema Brazil sanse sa ovakvom igrom

Ne moze se reci da je lose izveo penal, jednostavno nije imao srece. Ali ipak je tragicar, jer je postigao autogol na mecu.

Ne bih se slozio. Chile je bio u grupi sa Spancima, Holandjanima i jako borbenom i solidnom Australijom. Odigrali su sve tri utakmice odlicno, osim poslednjih 15 minuta protiv Holandije kada su ih oranje ubili kontrama.

Sa druge strane, Kolumbija je najozbiljniju utakmicu igrala protiv Slonovace i to su dobili iskljucivo zahvaljujuci greskama Obale Slonovace, a ne narocito dobroj igri u napadu i inicijativi.

Prva utakmica osmine finala je definitivno najbolja do sada. Vrlo dinamicna, puna desavanja, preokreta, dobrih akcija sa obe strane, vrlo kvalitetan fudbal. Brazil je stao posle primljenog gola i probudili su se tek krajem drugog poluvremena i tokom produzetaka. Iako mozda ne deluju kao skladna celina, bilo bi pogresno reci da je neko bio znacajno bolji, obe ekipe su imali svetlih i losih trenutaka.

Penali kao penali - Brazilci ipak imaju iskusnije fudbalere, ali tu se videlo najbolje koliko se puno gresi -2 odbrane penala, jedan CEO promasen gol i jedna stativa. ***, ako ti neko odbrani 2 penala ne zasluzujes da ides dalje.

Najjači utisak penal Nejmara, 2-2, peta serija neverovatan pritisak ako promaši verovatno su izgubljeni, Nejmar zadržava mirnoću - cool penalty za 22-ogodišnjaka.

Brazil ima najgore napadace na svetskom prvenstvu! Ne zna se ko je beskorisniji, Jo ili Fred.

Wingeri su fantasticni, ali Neimar i Hulk su toliko solirali da nije normalno (i nije normalno da jedan ovako lud igrac kao Hulk igra u Zenitu, wtf?! Mozda covek voli ruskinje...)

Ne znam sta se desava sa sredinom, pas igra raspad, 43% posed u prvom poluvremenu...

Odbrana solidna i vrlo pozrtvovana, ali mnogo se ubacuju u napad i ostavljaju prostor za kontru.

Ne daj boze da sa ovakvom igrom nalete na Kolumbiju. Ali, dobro se poznaju te reprezentacije... samo su ulozi veci.

Poslednja izmena:
Ко каже да колумбија игра са бразилом ? Кога су они победили па дошли до бразила.. ?

Najjači utisak penal Nejmara, 2-2, peta serija neverovatan pritisak ako promaši verovatno su izgubljeni, Nejmar zadržava mirnoću - cool penalty za 22-ogodišnjaka.

Ja bi taj cool penalty i sve takve ponovio. Koliko treba da zastane puta dok konačno ne stigne do lopte?

Mislim da bi za Brazil jedno od rešenja moglo da bude pomeranje Hulka napred, jak je kao tenk i ulazi u pravu formu

Moze! Videlo se i u onom nepravedno ponistenom golu da ima zavrsnicu sa levom nogom. Kompletan igrac, ima apsolutno sve... osim desne noge.

Ко каже да колумбија игра са бразилом ? Кога су они победили па дошли до бразила.. ?

Sto si se uzbudio toliko?! :D

Ja sam rekao.
Kazem da Brazil nema sanse protiv Kolumbije, koja bi im bila nezgodniji protivnik nego Urugvaj.
Sredina i odbrana im u raspadu. Oscar mu igra kao desno krilo.

Па већ два поста само да им дође колумбија. Као да причамо о немачкој а не тиму који је играо у најлакшој групи.. Јапан очајан,грчка залутала а обала погубљена са рет тренером.

Сачекајмо крај следеће текме па онда да коментаришемо бразил -колумбија :)

Poslednja izmena:
Voleo bih zbog James Rodrigueza da Kolumbija prodje dalje, jer je decko fenomenalan igrac. Ali mislim da je Urugvaj iskusnija ekipa sastavljena od boljih pojedinaca. Najveca snaga Kolumbije pored Rodrigueza je selektor, argentinac Pekerman.

Kolumbija počinje meč za mene neočekivano ofanzivno, ali Pekerman sigurno zna razloge. Evo kako su izgledali protiv OS, s tim što umesto krila Ibarba u tim ulazi još jedan centarfor Džekson Martinez

666666_zpsa2d89863.jpg

Urugvaj izgleda nastavlja sa tri centarhalfa, desni bek Kaseres ulazi u sredinu, a desno ide Pereira iz Benfike,
i naravno Forlan ulazi umesto Suareza.
Evo kako je to izgledalo protiv Italije

99ita-uru_zpscca4f9d6.jpg

edit
Evo zašto je Pekerman preuzeo Kolumbiju: "He was persuaded back into international management by his daughter Vanessa, who was born in Colombia. Her nation could be very thankful if he continues to lead the side with panache and flair."

Poslednja izmena:
Hames Rodrigez
O M G

4 utakmice 4 gola 4 namestio
Monako platio 45 miliona prošlog leta za njega...

Poslednja izmena:
Ma daj bre izlazi iz tog Monaka propasces tamo dodji u Premier i Primeru.

Kakva golcina!!! :Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje

Какав гол.. Капа доле лику.

o02Nb.gif

Svejedno mi je ali Kolumbija zasada melje sve redom mozda to nisu neke prvoklasne reprezentacije ali ja bi se zabrinuo da sam Skolari. Po meni Kolumbija favorit na toj utakmici :D

Па већ два поста само да им дође колумбија. Као да причамо о немачкој а не тиму који је играо у најлакшој групи..

:D :D :D

Moram priznati da je dobar potez FIFE sto su zabranili Suarezu da igra. Da su ga kojim slucajem pustili, on bi zaklao Yepesa u maniru grofa Drakule :D

Jeste mator ali je doveo Urugvajce do ludila, vise su se koskali sa njim nego sto su napadali gol Kolumbije.

Jel sam dobro razumeo da ga ni u stadion nisu pustili?

Nema pravo da prilazi fudbalskim stadionima, mislim da ni na trening ne sme da dodje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno