Neka igraju, na svojoj cizmici. To sam davno prestao da gledam. Na SP vise nece igrati. Imao sam visoko misljenje o Prandeliju, uvek mi se cinio kao atipican italijanski trener koji ne forsira odbranu. Ali eto ga veceras, izveo sve napadace 15 minuta pred kraj. Potpuno zaluzeno su ispali.
Ne gotivim Urugvaj samo zbog suareza, previše naduvan igrač.. Ali svaka čast urugvajcima. Izgleda da klima ipak igra veliku ulogu na ovom SP
Ne gotivim Urugvaj samo zbog suareza, previše naduvan igrač.. Ali svaka čast urugvajcima. Izgleda da klima ipak igra veliku ulogu na ovom SP
Samo mi nije jasno zasto sudija nije hteo da pogleda ugriz na Chiellinijevom ramenu... Valjda je to kao neki dokaz...
Prandeli izgleda podneo ostavku...
E Hodzsone, tako to radi gospodin covek.
A u odbrani Roberto Karlos i legenda Kafu. Kafu je igrao u 3 uzastopna finala svetskih prvenstava i 2 je osvojio...Brazil je ocajan u veznom redu , igra bez kreativca i sa 2 defanzivna igraca u veznom redu.
Eh kad samo pogledam vezni red Brazila iz 2002. recimo : Rivaldo , Ronaldinjo , Kaka , Zuninjo Pernambucano , Ze Roberto , Zilberto Silva............znaci svako od njih u sekundi moze da iskreira nesto , ili recimo 94. sa Dungom ,Leonardom i Raijem u sredini.........a ovo sad.....................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari