Šta je novo?

Fudbal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam pratio pricu oko prvenstva od pocetka, ali sam zacudjen da dozvoljavaju pivo na stadionima.

Neka igraju, na svojoj cizmici. To sam davno prestao da gledam. Na SP vise nece igrati. Imao sam visoko misljenje o Prandeliju, uvek mi se cinio kao atipican italijanski trener koji ne forsira odbranu. Ali eto ga veceras, izveo sve napadace 15 minuta pred kraj. Potpuno zaluzeno su ispali.

Pa dobro, ispali su, ne mogu uvek biti prvaci sveta i ovako su najuspešnija evropska reprezentacija na svetskim prvenstvima, biće drugih prilika da se popravljaju rekordi :)

Ne gotivim Urugvaj samo zbog suareza, previše naduvan igrač.. Ali svaka čast urugvajcima. Izgleda da klima ipak igra veliku ulogu na ovom SP

Kako naduvan ako je bio najbolji napadač u premijer ligi?

Ne gotivim Urugvaj samo zbog suareza, previše naduvan igrač.. Ali svaka čast urugvajcima. Izgleda da klima ipak igra veliku ulogu na ovom SP

Mozda utice i klima ali Italijani realno skoro nisu bili gori na nekom SP.

Naduvan.. Uvali 4 gola noriču dođe bitan meč npr sa čelzijem i njega nigde nema..

@Postar

Koliko znam u Brazilu je inace alkohol zabranjen na stadionu, ali su zbog prvenstva promenili zakon.

Mislim da zabrana piva ne moze resiti problem nasilja na stadionima sto dokazuje i ovo prvenstvo gde je atmosfera odlicna i nema nereda.

Pa naravno da nema nasilja kad svi paze da ne prospu pivo :D

Samo mi nije jasno zasto sudija nije hteo da pogleda ugriz na Chiellinijevom ramenu... Valjda je to kao neki dokaz...

ma to je ogrebotina...ovo je bio ugriz
28leuys.jpg

... a lepo ga je upozorio - ako me još jednom udariš glavom odgrišću ti uvo, i ode pola uveta. :-devil-::d

Poslednja izmena:
Hoću da kažem da očito duva na vodenicu latino ekipa..

A ko zna čime se rade nemci i holanđani :)

Prandeli izgleda podneo ostavku...

E Hodzsone, tako to radi gospodin covek.

Samo mi nije jasno zasto sudija nije hteo da pogleda ugriz na Chiellinijevom ramenu... Valjda je to kao neki dokaz...

Sudije sude iskljucivo na osnovu onoga sto su VIDELE, ili na osnovu onoga sto su VIDELI njihovi pomocnici. Sve i da je Chielini imao drakulin ugriz na vratu, ne donose se odluke na osnovu toga.

Inace mi ni najmanje nije zao Zabara, karma's a bitch, eto im za onu utakmicu gde su tendenciozno pustili nase divljake da pokazu sta stoka ume kad se pusti s lanca. Jos mi je draze sto su donekle nepravedno ispali, tako je sladje.

Prandeli izgleda podneo ostavku...

E Hodzsone, tako to radi gospodin covek.

Engleska je oduvek imala igrače, ali ne i trenera. Treba njima samo trener dobar pa da krenu sa dominaciom.

Što se Prandelija tiče, nemam beko mišljenje o njemu, ne gotivim Italiju pa neću da ga komentarišem.

Grci ladno imaju sansu da prodju dalje, ne verujem.

Najgora ekipa u istoriji fudbala i SP/EP, igraju najdosadniji, najraspaliji fudbal otkad znam za sebe, pre bih gledao zikinu sarenicu ceo dan nego jednu njihovu tekmu

Ajooj komedija , jos ce ovi Grci da budu i hit prvenstva ......heheh ,ako uspeju da prodju grupu ja sam maltene siguran da ce proci Kostariku u osmini finala, uci ce u zavrsnicu turnira sa samo jednim postignutim golom.

Luis Suarez - kompilacija

[video]https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/E240E8E2961093282007301152768_2cfd34a3be8.0.4.1180 0966017970208640.mp4?versionId=qXxPdM4xl15ldMolOvv zJCbYOgx8t1bT[/video]

f7833701-c48d-4ef8-9873-66f3515f0391_500.jpg

Ako ga kazne na osnovu videa neće biti prvi put na svetskom prvenstvu. Tasoti je slomio nos Luisu Enrikeu sudija nije primetio ali je kasnije kažnjen sa 8 utakmica na osnovu snimka.
Grupa C najizjednačenija svi još uvek imaju šansu za prolaz, čak i Japan ako preokrene protiv Kolumbije, a Grčka stalno ima neke kontre 2 na 2 i izgledaju da će pre dati drugi gol nego što će biti nerešeno.

Poslednja izmena:
Brazil je ocajan u veznom redu , igra bez kreativca i sa 2 defanzivna igraca u veznom redu.
Eh kad samo pogledam vezni red Brazila iz 2002. recimo : Rivaldo , Ronaldinjo , Kaka , Zuninjo Pernambucano , Ze Roberto , Zilberto Silva............znaci svako od njih u sekundi moze da iskreira nesto , ili recimo 94. sa Dungom ,Leonardom i Raijem u sredini.........a ovo sad.....................
A u odbrani Roberto Karlos i legenda Kafu. Kafu je igrao u 3 uzastopna finala svetskih prvenstava i 2 je osvojio...

Нови жабари. Просто невероватно како се провлаче и какве групе добијају и у квалификацијама и ....

Како се зове овај коментатор, који је коментарисао Грчка - Обала?

Ne verujem koji je rasista ovaj sudija iz Ekvadora. Citav mec nije svirao vise od dva faula za Slonovacu a svaki ali svaki kontakt koji su Grci imali sa Slonovacom je svirao kao faul. Jedva je cekao da svira penal, nije se ni trudio da pogleda bolje sta je bilo.

Tragicno sudjenje na ovom prvenstvu.

Нисам гледао прво полувреме, али у другом је одлично судио. Добро је досудио и пенал, закачио га је ногом.

Bio je penal, nisu se ni Slonovi bunili... Grci pokazali kako se gine za repku :D

Grci pokazali afrikancima da glava i taktika vrede deset puta više nego sirovi talenat :)

Po imenima to su igrači koji nisu ni za JSL, ali zajedno čine tim.

Sugava Grcka ide dalje, pa ovo je da popizdis *)&@#_)!@&#)!@_*^$(!@*$(_*!_@#!#@

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno