Šta je novo?

Frižideri

Jel koristi neko Haier HTW7620DNMP serija 7 je u pitanju. Ima 2 fioke u delu zamrzivaca pa me intresuje da li je to dobro resenje da se ne gubi prostor sa tim fiokama. Obicno su dole vrata i izvuku se korpe a ovo mi deluje fensi nisam siguran koliko je prakticno.

Jel koristi neko Haier HTW7620DNMP serija 7 je u pitanju. Ima 2 fioke u delu zamrzivaca pa me intresuje da li je to dobro resenje da se ne gubi prostor sa tim fiokama. Obicno su dole vrata i izvuku se korpe a ovo mi deluje fensi nisam siguran koliko je prakticno.
Ja sam taj gledao, al sam morao neki do 190 da uzmem zato sto sam vec uradio kuhinju, deluje top frizider

Kupio sam Gorenje no frost frižider i interesuje me jel normalno da se čuje poprilično glasno škljocanje releja?

Nije to relej, to se čuje kada se gasi kompresor, verovatno sistem, gas kroz cevi odradi taj zvuk.

Neka preporuka za kombinovani ugradni frižider do ~100k?

Trenutno mi je ovaj Bosch favorit - KIN96VFD0, ali čisto da proverim i sa ljudima u materiji. 🙂

Nije to relej, to se čuje kada se gasi kompresor, verovatno sistem, gas kroz cevi odradi taj zvuk.
Jasno, hvala na pojašnjenju. A normalno je da je taj zvuk poprilično glasan? Povezivao sam no frost tehnologijom jer ranije nisam imao takav frižider, a kod starih se to ne čuje.

Nazad
Vrh Dno