Bezi od Vox-a, crkao mi frizider posle godinu dana, i nije to problem, desava se....ali toliko su neazurni i bezobrazni sto se tice popravke ili zamene pod garancijom da evo mesec dana nisam nista resio i dalje imam pokvaren frizider, nikad nista vise od Vox-a !Zna li ko šta o Vox frižiderima? Konkretno gledam KG2500 E. On je jedini manji no frost koji sam našao, cena mu je vrlo privlačna. Samo mi bitno da ne pravi probleme, ovde ume da bude jako toplo leti.
Imam Schaub Lorenz, bog te pita koliko je star, iskidala mu se guma na vratima, a moguće i da su vrata kriva, ne može leti dovoljno da ohladi, a ako mu pojačam hlađenje, ledi. Ne mogu da nađem majstora, a verovatno se i ne isplati popravljati ovako staro.
imam VOX NF 3790 SE no frost i zadovoljan samZna li ko šta o Vox frižiderima? Konkretno gledam KG2500 E. On je jedini manji no frost koji sam našao, cena mu je vrlo privlačna. Samo mi bitno da ne pravi probleme, ovde ume da bude jako toplo leti.
Imam Schaub Lorenz, bog te pita koliko je star, iskidala mu se guma na vratima, a moguće i da su vrata kriva, ne može leti dovoljno da ohladi, a ako mu pojačam hlađenje, ledi. Ne mogu da nađem majstora, a verovatno se i ne isplati popravljati ovako staro.
To objašnjava ogroman broj recenzija na njihovom sajtu u odnosu na sajtove drugih proizvođača. Čudno mi je bilo to kad sam video, a sad mi je jasno zašto...To je ustvari ucena, a ne normalna praksa. Malo sramotno za takvu firmu. Ili su naprosto svesni da im uređaji nisu kao što su bili (blago rečeno), pa ovako pokušavaju da dođu do prividno dobrih recenzija.
И наравно да су сви задовољни, јер која је вероватноћа отказа или проблема у првих месец данаTo objašnjava ogroman broj recenzija na njihovom sajtu u odnosu na sajtove drugih proizvođača. Čudno mi je bilo to kad sam video, a sad mi je jasno zašto...
Ok je,ali za istu cenu imas Lg GBV21L0EPY.Neko mozda zna da li je ovo najbolje za cenovni rang?
Do 60tak hiljada, 185 visina![]()
Jel mislis da je bolji ? LG je oznacen sa E efknasnoscu dok je gorenje DOk je,ali za istu cenu imas Lg GBV21L0EPY.
Prvo, LG i gorenje se ne mogu porediti nikako. Drugo, zašto uopšte gledate energetske oznake kod takvih uređaja koji su ionako mali potrošači. Kompresor vuče do 150W max svakako, a kolika će sveukupna potrošnja uređaja biti zavisi od temperature prostorije u kojoj se nalazi, da li ima adekvatnu ventilaciju oko sebe, i koliko se često otvara frižider. Suludo je opterećivati se takvim stvarima, pa pobogu nije veš mašina da može napraviti neku drastičnu razliku u potrošnji el. energije...Jel mislis da je bolji ? LG je oznacen sa E efknasnoscu dok je gorenje D
ji ? LG je oznacen sa E efknas
Nemam pojmaPrvo, LG i gorenje se ne mogu porediti nikako. Drugo, zašto uopšte gledate energetske oznake kod takvih uređaja koji su ionako mali potrošači. Kompresor vuče do 150W max svakako, a kolika će sveukupna potrošnja uređaja biti zavisi od temperature prostorije u kojoj se nalazi, da li ima adekvatnu ventilaciju oko sebe, i koliko se često otvara frižider. Suludo je opterećivati se takvim stvarima, pa pobogu nije veš mašina da može napraviti neku drastičnu razliku u potrošnji el. energije...
Ko zeli veliki frizider, a nece side by side varijantu. Preporuka za LG GBB569MCAMB.
Visok kvalitet izrade za te pare, poprilicno tih, dosta prostora.
Mašine za pranje i sušenje, zamrzivač, veliki kobinovani NF frižider, dva usiivača, el. šporet sa ravnom pločom, mikser. Sve to kupljeno zadnjih 5 godina i sve odlično radi.Gorenje nije šta je bilo, ne kupujem više ništa od njih, jedino im je kuvalo dobro. Blenderi krš, šporeti isto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari