Šta je novo?

Frižideri

OK, nisam to znao.
Pazi, sad kad znam da je Midea kvalitetnija, lakse ce mi biti da se odlucim za istu.

Zna li ko šta o Vox frižiderima? Konkretno gledam KG2500 E. On je jedini manji no frost koji sam našao, cena mu je vrlo privlačna. Samo mi bitno da ne pravi probleme, ovde ume da bude jako toplo leti.

Imam Schaub Lorenz, bog te pita koliko je star, iskidala mu se guma na vratima, a moguće i da su vrata kriva, ne može leti dovoljno da ohladi, a ako mu pojačam hlađenje, ledi. Ne mogu da nađem majstora, a verovatno se i ne isplati popravljati ovako staro.
Bezi od Vox-a, crkao mi frizider posle godinu dana, i nije to problem, desava se....ali toliko su neazurni i bezobrazni sto se tice popravke ili zamene pod garancijom da evo mesec dana nisam nista resio i dalje imam pokvaren frizider, nikad nista vise od Vox-a !

To je ustvari ucena, a ne normalna praksa. Malo sramotno za takvu firmu. Ili su naprosto svesni da im uređaji nisu kao što su bili (blago rečeno), pa ovako pokušavaju da dođu do prividno dobrih recenzija.

Ne piše; namerno ili ne. Ali pitao sam ih sada :)
A možda se sve ovo odnosi isključivo na "proizovde", ko će znati. :)

Zna li ko šta o Vox frižiderima? Konkretno gledam KG2500 E. On je jedini manji no frost koji sam našao, cena mu je vrlo privlačna. Samo mi bitno da ne pravi probleme, ovde ume da bude jako toplo leti.

Imam Schaub Lorenz, bog te pita koliko je star, iskidala mu se guma na vratima, a moguće i da su vrata kriva, ne može leti dovoljno da ohladi, a ako mu pojačam hlađenje, ledi. Ne mogu da nađem majstora, a verovatno se i ne isplati popravljati ovako staro.
imam VOX NF 3790 SE no frost i zadovoljan sam
malo je bucniji ali meni ne smeta

To je ustvari ucena, a ne normalna praksa. Malo sramotno za takvu firmu. Ili su naprosto svesni da im uređaji nisu kao što su bili (blago rečeno), pa ovako pokušavaju da dođu do prividno dobrih recenzija.
To objašnjava ogroman broj recenzija na njihovom sajtu u odnosu na sajtove drugih proizvođača. Čudno mi je bilo to kad sam video, a sad mi je jasno zašto...

Ko zeli veliki frizider, a nece side by side varijantu. Preporuka za LG GBB569MCAMB.
Visok kvalitet izrade za te pare, poprilicno tih, dosta prostora :).

To objašnjava ogroman broj recenzija na njihovom sajtu u odnosu na sajtove drugih proizvođača. Čudno mi je bilo to kad sam video, a sad mi je jasno zašto...
И наравно да су сви задовољни, јер која је вероватноћа отказа или проблема у првих месец дана

Dobri su to frižideri, imam sličan. Evo godinu dana radi odlično.

Jel mislis da je bolji ? LG je oznacen sa E efknasnoscu dok je gorenje D
Prvo, LG i gorenje se ne mogu porediti nikako. Drugo, zašto uopšte gledate energetske oznake kod takvih uređaja koji su ionako mali potrošači. Kompresor vuče do 150W max svakako, a kolika će sveukupna potrošnja uređaja biti zavisi od temperature prostorije u kojoj se nalazi, da li ima adekvatnu ventilaciju oko sebe, i koliko se često otvara frižider. Suludo je opterećivati se takvim stvarima, pa pobogu nije veš mašina da može napraviti neku drastičnu razliku u potrošnji el. energije...

ji ? LG je oznacen sa E efknas

Prvo, LG i gorenje se ne mogu porediti nikako. Drugo, zašto uopšte gledate energetske oznake kod takvih uređaja koji su ionako mali potrošači. Kompresor vuče do 150W max svakako, a kolika će sveukupna potrošnja uređaja biti zavisi od temperature prostorije u kojoj se nalazi, da li ima adekvatnu ventilaciju oko sebe, i koliko se često otvara frižider. Suludo je opterećivati se takvim stvarima, pa pobogu nije veš mašina da može napraviti neku drastičnu razliku u potrošnji el. energije...
Nemam pojma :) pitam :) prvi put kupujem frizider - uzecu LG vrvt :)

Npr. Beko za određenu ugradnu tehniku trenutno nudi 7 godina (2+5) garancije. Inače, izgleda da je standardna 2+3 za gotovo sve.
Sve to bez ucena.

Ми имамо неколико година одвојене Самсунг фрижидер и замрзивач, раде добро и један и други, практични са простором, тихи - значи све како треба. Једини проблем што смо имали је да је напукла ручица на фрижидеру, пријавио сам рекламацију и одмах су послали нову, то у сваком случају није актуелно за тај модел са линка.

Posto mi je stari frizider na izdisaju,u potrazi sam za novim.
Problem je sto mi odgovara ona manja sitina frizidera (oko 55cm) i tu nazalost i nema nekog izvora,narocito jos ako se odabere da bude no frost (mada i ovi klasicni,bas slab izbor).
Uglavnom su svi ili Beko ili Gorenje (vivax i vox zaobilazim). Od ovih kao boljih jedino Libeherr dolazibu obzir (zbog sirine). I da sad vidim ima jedan Midea model.
Sta od toga uzeti?

Potrebna mi je preporuka od kog proizvodjaca kupiti kombinovani frizider sa Total No Frost tehnologijom, da ima inverter kompresor. Velicina frizidera oko 240l i velicina zamrzivaca oko 120l, u sto boljoj energetskoj klasi. Sa sto vecom garancijom.

Liebherr mislim da dolazi sa standardnom garancijom od 5 godina (često i sa dodatnom na kompresor). Jedni su od najpoznatijih kad su frižideri u pitanju.

Ko zeli veliki frizider, a nece side by side varijantu. Preporuka za LG GBB569MCAMB.
Visok kvalitet izrade za te pare, poprilicno tih, dosta prostora :).

Koliko vidim ovaj dolazi samo u crnoj boji.
Sivi model je GBB566PZHMN.
Mislim da su skoro identicni, osim boje.

Uzeo sam pre par dana Gorenje NRK720EAXL4, frizider dosao neispravan, nije mu radio prednji panel za namestanje temperature, a posle par sati rada je crkao skroz.
Sad dok cekam povrat novca gledam sta da uzmem da je veceg kapaciteta, recimo 300-350 l kapacitet frizidera, plus 100+ l kapacitet zamrzivaca.
Sto se sirine tice mogu da idem do 70cm, dubina do 75cm maks.

Za sad mi se ova 2 LG modela cine najbolja.

Gledao sam i Hisense RB645N4BIE ali on je u stvari isti kao ovaj Gorenje koji mi je crkao, pa zaobilazim.
Iako je preko 20k jeftiniji u odnosu na LG.

Gorenje nije šta je bilo, ne kupujem više ništa od njih, jedino im je kuvalo dobro. Blenderi krš, šporeti isto.

Gorenje nije šta je bilo, ne kupujem više ništa od njih, jedino im je kuvalo dobro. Blenderi krš, šporeti isto.
Mašine za pranje i sušenje, zamrzivač, veliki kobinovani NF frižider, dva usiivača, el. šporet sa ravnom pločom, mikser. Sve to kupljeno zadnjih 5 godina i sve odlično radi.

Nazad
Vrh Dno