Postoji najbolja moguca opcija za prelazak na freshcoin.
Ne znam da li smem da javno procam o tome zbog uhoda koje nas vrebaju sa stranih foruma.
Zato cu malo kao i kolega na kojntelekt forumu zakomplikovati stvari za gugla.
Pou menee je di beste kombinejsn da cusnemo nekoo shooshkoo likoo koji pishe proograame, skleeepamouh nash zenba, i drobeemo tamo freshitje.
Lik nam treba za naboodzeni boodak, kojim bi odvaljeevalee vetje kamenje nego droogi boodaci. Padne dil medjoo naamma da ne deezemo neeshta sa zenba, sve da damo u investisn possle ako prodje kombinejsn ladeemo mooda na havajima.
Fresh algo sastavljen iz tri algoritma specificno slozena (SHAVITE, SIMD & ECHO). A ovde imas ostatak http://www.whattomine.com/coins/118-frsh-fresh 🙂
Ja investiram uglavnom u fond 1 i 2 po 50% iskopanog.

Pou menee je di beste kombinejsn da cusnemo nekoo shooshkoo likoo koji pishe proograame, skleeepamouh nash zenba, i drobeemo tamo freshitje.
Lik nam treba za naboodzeni boodak, kojim bi odvaljeevalee vetje kamenje nego droogi boodaci. Padne dil medjoo naamma da ne deezemo neeshta sa zenba, sve da damo u investisn possle ako prodje kombinejsn ladeemo mooda na havajima.
Kad se opeces negde prislonis backplate od karte kao hladnu oblogu. 😀
Jel normalno da miner baca oko 3.7-3.8 Mh/s a WU je nekih 11-12/m ?
Bila bi fora da smo svi samo jednodnevnu zaradu od kojna usmerili u zajednicki fond za pumpanje Fresha. Par desetina BTC-a bi cudo napravilo. :d
Koliko vidim nasi ljudi drze preko 50% mreze.
Ja ću morati ubaciti --temp-target 55 jer nema smisla da mi se ventovi vrte na 10-20% i karte budu hladnije od 5850 (turbina) koja je u leru :d
Kod mene je isto kao kod tebe...
edit:
Jedno nOOb pitanje...Šta kad igrači "potroše" novčiće (tj. vrate se u blokchain) koje sam ja deponovao u fond da li i dalje dobijam procenat na tu deponovanu količinu ili....? Kontam da se fond mora stalno dopunjavati pa mi to baš nije jasno....
Malo sam dosadan al šta ću kad ne kontam 😛da mora se konstantno dopunjavati, kopas, kupujes i investiras, kada krene prodaja freshcoina to ce biti i primaran izvor zarade za vecinu ljudi koji imaju fresh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari